am fost in cotencios administrativ si am observat ca fara un avocat esti fiul ploii adica ptr judecator nu existi. mi sa refuzat cererea prin care am cerut anularea unei dispozitii de destituire din politie si mia fost respinsa. deci am dreptul sa imi iau un avocat/?
Daca sunteti inculpat si pedeapsa prevazuta in lege pt infractiunea savarsita este mai mare de 5 ani sunteti obligat sa aveti aparator. In orice caz aveti dreptul sa va luati aparator oricand, in orice faza a procesului pt orice infractiune si indiferent de calitatea pe care o aveti in proces.
am dat eu in judecata institutia -politia de frontiera ptr anularea dispozitiei de destituire iar in prima faza a procesului nu am avut avocat iar instanta mia respins cererea de anulare acum la recurs pot sa imi iau avocat
Diicot
ZOMOLSES
poate politia de frontiera sa aduca in instanta si sa sustina aceleasi probe ptr care am fost cercetat de catre DIICOT si ptr care mi sa dat scoaterea de sub ... (vezi toată discuția)
Astept in zadar
DIICOT
am dat in judecata --in contencios adminisrativ--o anulare de destituire pe 7noiembrie la ultimul termen si mi sa spus sa astept rezultatul acasaiar pe 14 mi ... (vezi toată discuția)
Un sfat
giovany
am avut si eu un proces l sectia contencios administrativ pt. anularea unei sanctiuni disciplinare si mia fost respinsa dar cererea de trimis in judecata nu a ... (vezi toată discuția)