avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... un sfat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

un sfat

am avut si eu un proces l sectia contencios administrativ pt. anularea unei sanctiuni disciplinare si mia fost respinsa dar cererea de trimis in judecata nu a fost formulata de catre mine si de catre sindicat cand primesc comunicarea am 15 zile sa fac recurs asta stiu dar nu stiu sa o fac singur mai ales ca la instanta m-am prezentat singur fara avocat ,recursul ar trebui sa il faca tot sindicatul pentru a merge la Curtea de Apel sau trebuie sa imi iau avocat,Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters87904 , utilizator 23:28, 1 Noiembrie 2009
folosind un limbaj nespecific juridic, in recurs "se ingroasa gluma", luati-va avocat si credeti-ma nu va sfatuiesc rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

- pot face recurs la Î.c.c.j. ? hdm hdm Pot face recurs la Î.C.C.J. împotriva unei hotărâri emisă de o curte de apel, secția contencios administrativ? Dacă \'da\', in ce termen? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Proces pierdut irevocabil. pot sã îl redeschid? MUTUMUTULICA MUTUMUTULICA AM AVUT UN PROCES IN CONTENCEOS ADMINISTRATIV...eliberat din functie...dat afara din serviciu........pe care bineinteles l.am pierdut ....in lupta cu ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare clau1858 clau1858 Buna ziua Vreau sa fac o contestatie in anulare la o decizie de recurs data de un complet de judecata al curtii de apel. Pe scurt am avut un dosar de ... (vezi toată discuția)