avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces pierdut irevocabil. Pot sã îl redeschid?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces pierdut irevocabil. Pot sã îl redeschid?

AM AVUT UN PROCES IN CONTENCEOS ADMINISTRATIV...eliberat din functie...dat afara din serviciu........pe care bineinteles l.am pierdut ....in lupta cu statul.....am pierdut procesul si la curtea de apel acum un an jumate in acest timp fiind plecat din tara ..mai am vreo sansa de a redeschide procesul si de a merge mai departe..va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:57, 29 Septembrie 2013
În recurs aţi solicitat judecata în lipsă şi/sau aţi fost măcar o singură dată legal citat? Dacă răspunsul este "da", atunci nu mai aveţi ce să faceţi. Oricum, a trecut foarte mult timp de la data la care s-a pronunţat instanţa de recurs. Este mult prea târziu.
chiar daca se aduc probe noi .Mentionez ca nu am avut aparator..avocat
Nu, îmi pare rău. O dată ce există o soluţie irevocabilă în sistemul vechiului Cod de procedură civilă, probele noi nu mai au relevanţă. Este evident, cred eu, că instanţele pot pronunţa soluţii numai în baza probelor aflate la dosar, astfel că probele viitoare nu au cum să mai influenţeze soluţiile deja date. Nu ar fi deloc în regulă ca, ori de câte ori apare o probă nouă, hotărârea să poată fi casată iar judecata să reînceapă (s-ar încălca principiul securităţii juridice).
nici daca am solicitat inregistrarile video dintrun anumit sector si mia fosr respinsa cererea de catre judecator in schimb au fost aprobate interceptarile telefonice care sau facut de catre diicot..pur si simplu interceptarile au fost admise ......aceste convorbire ierau spuse intrun fel de gluma ptr ca in timpul cind spunem ca ma aflam intrun anumit loc eu ma aflam la cca 20 de km de ce nu mia fost admisa si cfererea cu inregistrarile video?? ptr ca nu aveam cum sa fiu in acele inregistrari??
va multumesc
:) V-am spus de două ori "nu" şi îmi menţin opinia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul unei probe ilarionciobanu ilarionciobanu Am avut un un proces unde institutia MAI avea probe la dosar interceptarile telefonice date de catreDIICOT care dupa ei si si ce reiese din convorbiri reiezea ... (vezi toată discuția)
Diicot ZOMOLSES ZOMOLSES poate politia de frontiera sa aduca in instanta si sa sustina aceleasi probe ptr care am fost cercetat de catre DIICOT si ptr care mi sa dat scoaterea de sub ... (vezi toată discuția)
Vinovat sau nu nemuritorul nemuritorul am un prieten care a fost audiat de catreDIICOT in calitate de invinuit intr-un dosar --infractiune==contrabanda dar la intocmirea rechizitoriului afost scos ... (vezi toată discuția)