poate politia de frontiera sa aduca in instanta si sa sustina aceleasi probe ptr care am fost cercetat de catre DIICOT si ptr care mi sa dat scoaterea de sub urmarire ptr ca nu sunt intrunite elementele constitutive ale faptei.Aceasta se intimpla dupa 8 luni de la scoatereade sub urmarire .data de DIICOT .Va multumesc
Stimate domn ,inteleg ca ati fost cercetat odata de DIICOT si acum a inceput urmarirea penala impotriva dvs pentru aceeasi fapta?Ati ajuns deja in fata instantei de judecata?
Dati-ne explicatii mai detailate ,nu putem face supozitii.Nu va putem ajuta in acest mod.
am fost cercetat de catre DIICOTptr infractiunea de la art 264 cod penal--favorizarea infractorului si mi sa dat SUP ptr ca lipseste elementul constitutiv al faptei.am fost destituit din politie ptr aceeasi abatere disciplinara':am mers in cxontencios administrativ iar ca probe au fost aduse aceleasi((((interceptarile telefonice)) care le-au avut si cei de la DIICOTiar cei de la inspectorat au sustinut ferm ca fapta exista ..am cerut si proba video ptr ca locul unde reiese din telefon ca ne intilneam era supravegheat de 4 camere video dar instanta mia refuzat aceasta cerere_-.INSTANTA mi-a respins cererea de anulare a dispozitiei de destituire Este legal?
Nedreptate??????
DIICOT
AM fost cercetat de diicot ptr art 264 cod penal(( favorizarea infractorului)))si mi sa dat S.U.P. deoarece nu exista elementul constitutiv al faptei. pina ... (vezi toată discuția)
Cod penal
luciano72
am fost scos de sub urmarire penala ptr ca lipseste elementul constitutiv al faptei .puteti sa mi explicati ce inseamna ?(art264 cp )imi apare la CAZIER ... (vezi toată discuția)