avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod penal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod penal

am fost scos de sub urmarire penala ptr ca lipseste elementul constitutiv al faptei .puteti sa mi explicati ce inseamna ?(art264 cp )imi apare la CAZIER .Datorita acestui fapt (ca sa inceput urmarirea penala ) am fost dat afara din MAI
Cel mai recent răspuns: luciano72 , utilizator 22:27, 25 Iunie 2011
ati lucrat in MAI ca ofiter de politie?
am lucrat ca agent de politie [frontiera] am fost audiat de DIICOT [ in urma ascultarii telef ] in legatura cu un coleg de serviciu care a fost ridicar de DIICOT si mi sa dat SUP {nevinovat??} iar cei de la ijpf mi-au imputat {la unul din motive ] ca l-am ajutat pe acel coleg si alte persoane {care sunt ele numai dzeu stie .
Art. 264- Favorizarea infractorului.
Lipseste fie pericolul social fie elementul subiectiv , adica intentia, ca forma de vinovatie.
In lipsa unuia ditre elementele constitutive ale unei infractiuni , faptuitorul nu poate fi tras la raspundere penala.de aceea ati fost scos de sub urmarire penala.
Ar fi trebuit ca pe perioada urmaririi penale sa fiti doar suspendat din functie.
Mesaj reeditat
@ luciano72

Data post: Sambata, 25 Iunie 2011, 17:25
Subiect: COD PENAL


scoaterea de sub urmarire penala --aceasta masura nu trebuie sa imi fie adusa la cunostiinta de catre organul de cercetare [DIICOT] insa a fost trimisa la locul de munca dar nici de aici nu ma instiintat nimeni [DOAR DUPA CE MAM INTERESAT PERSONAL ] si m-am deplasat la sediul DIICOT va multumesc
am lucrat in continuare chiar de cand mi sa adus la cunostiinta inceperea urm penale,am avut armament+munitie[ CHIAR IN TIMPUL CERCETARII ADMINISTRATIVE ] pina in ziua cand mi sa adus la cunostiinta ca am fost destituit;;;;aceasta masura mi-a fost adusa la cunostiinta inainte de inceperea cercetarii administrative sugerindu-mi de a-mi da demisia '''' asta e romania;; despre pierderea locului de munca mi sa spus inca de la audierile DIICOT si sefii inspectoratului [adjunctul}

Alte discuții în legătură

S.u.p scotia72 scotia72 am fost cercetat intr-un dosar si audiat de catre DIICOT si mi sa dat scoaterea de sub urmarire penala deorece lipseste elementul constitutiv al faftei va rog ... (vezi toată discuția)
Diicot ZOMOLSES ZOMOLSES poate politia de frontiera sa aduca in instanta si sa sustina aceleasi probe ptr care am fost cercetat de catre DIICOT si ptr care mi sa dat scoaterea de sub ... (vezi toată discuția)
Nedreptate?????? DIICOT DIICOT AM fost cercetat de diicot ptr art 264 cod penal(( favorizarea infractorului)))si mi sa dat S.U.P. deoarece nu exista elementul constitutiv al faptei. pina ... (vezi toată discuția)