am fost cercetat intr-un dosar si audiat de catre DIICOT si mi sa dat scoaterea de sub urmarire penala deorece lipseste elementul constitutiv al faftei va rog sa imi explicati si mie ce inseamna asta . sunt sau nu vinovat si daca o sa-mi pateze cazierul.. va multumesc anticipat
Nu va voi explica ce sunt elementele contitutive ale unei infractiuni deoarece nu ati intelege mare lucru. Retineti ca nu sunteti vinovat de savarsirea infractiunii, iar cazierul este curat.
va rog fff mult sa ma lamuriti. un avocat mia scris ca in instanta --(sa ii dau in judecata) mi sar putea redeschide inceperea urmarii penale --este posibil
Pe cine sa dati in judecata? Si ce instanta. Ati fost scos de sub urmarire, nu mai ajungeti in instanta, asta inseamna ca urmarirea penala a incetat cu privire la persoana dumneavoastra. Nu se mai redeschide nimic.
vreau sa merg in CONTENCIOS ADMINISTRATIVptr ca am fost destituit pe acelasi motiv ptr care am fost audiat de diicot si mi sa dat SUP .AM VREO SANSA daca diicot-ul mi-a dat SUP iar comisia de cercetare
Cod penal
luciano72
am fost scos de sub urmarire penala ptr ca lipseste elementul constitutiv al faptei .puteti sa mi explicati ce inseamna ?(art264 cp )imi apare la CAZIER ... (vezi toată discuția)
Diicot
ZOMOLSES
poate politia de frontiera sa aduca in instanta si sa sustina aceleasi probe ptr care am fost cercetat de catre DIICOT si ptr care mi sa dat scoaterea de sub ... (vezi toată discuția)
Nedreptate??????
DIICOT
AM fost cercetat de diicot ptr art 264 cod penal(( favorizarea infractorului)))si mi sa dat S.U.P. deoarece nu exista elementul constitutiv al faptei. pina ... (vezi toată discuția)