Da, insa numai daca sunt obtinute in conditiile prev. de art 91 indice 1 si urm.c.proc.pen.
In conformitate cu prevederile art. 91 ind 1 alin. (1) C. proc. pen., interceptarile si inregistrarile audio sau video se realizeaza cu autorizarea motivata a judecatorului, la cererea procurorului care efectueaza sau supravegheaza urmarirea penala, in conditiile prevazute de lege, daca sunt date sau indicii temeinice privind pregatirea sau savarsirea unei infractiuni pentru care urmarirea penala se efectueaza din oficiu, iar interceptarea si inregistrarea se impune pentru stabilirea situatiei de fapt ori pentru ca identificarea sau localizarea participantilor nu poate fi facuta prin alte mijloace ori cercetarea ar fi mult intarziata.
In dispozitiile alin. (2) al aceluiasi articol sunt enumerate infractiunile pentru care pot fi autorizate interceptarile si inregistrarile audio sau video.
Din analiza prevederilor art. 91 ind 1 alin. (1) si (2) C. proc. pen., care stabilesc in mod strict conditiile legale de realizare a interceptarile si inregistrarile audio sau video, rezulta ca legalitatea acestora nu este conditionata de inceperea urmaririi penale, ci interceptarile si inregistrarile audio sau video pot fi autorizate si in faza actelor premergatoare.
tot ce vb la telefon erau glume.am fost audiat de catreDIICOT si mi s-a dat S.U.P. si totusi de la locul de munca mau destituit pe acelasi motiv ptr care am fost cercetat de catre cei de la DIICOT..art 269 c.p -favorizarea infractorului
1. Contestati decizia de incetare a contractului individual de munca la Tribunalul din judetul in care aveti domiciliul. fiind litigiu de munca nu platiti taxe.
2. Contestatia se poate face in termen de 30 de zile de la data comunicarii deciziei.