avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Refuzul unei probe
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Refuzul unei probe

Am avut un un proces unde institutia MAI avea probe la dosar interceptarile telefonice date de catreDIICOT care dupa ei si si ce reiese din convorbiri reiezea ca am facut contrabanda.AM fost audiat de catre DIICOT iar in urma rechizitoriului am fost scos de sub urmarire penala fara nici o masura administrativa (cel putin o amenda)In schimb MAI ma dat afara ptr ca as fi ajutat unele persoane sa faca contrabanda prin punctul vamal.(contrabanda):Am dat in judecata MAI unde am cerut sa aduca ca probe inregistrarile video de la camerele de supraveghere care se aflau in incinta punctului vamal,dar atit tribunalu cit si curtea de apel mia refuzat.Este corect refuzul????sau sa fiu destituit ptr o fapta pe care DIICOT-ul nu mia impuso??Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ilarionciobanu , utilizator 14:50, 20 Martie 2015
Depinde si ce alte probe mai erau.
Inregistrarile audio dupa ascultarea telefonului unde dupa cum am si declarat la DIICOT am facut doar glume....daca aveau probe concrete dupa cum sustin cei din MAI de ce nu am fost sanctionat de DIICOT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinovat sau nu nemuritorul nemuritorul am un prieten care a fost audiat de catreDIICOT in calitate de invinuit intr-un dosar --infractiune==contrabanda dar la intocmirea rechizitoriului afost scos ... (vezi toată discuția)
S.r.i bodoga bodoga interceptarile telefonice sunt probe la dosar (vezi toată discuția)
Diicot ZOMOLSES ZOMOLSES poate politia de frontiera sa aduca in instanta si sa sustina aceleasi probe ptr care am fost cercetat de catre DIICOT si ptr care mi sa dat scoaterea de sub ... (vezi toată discuția)