avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... - Pot face recurs la Î.C.C.J. ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

- Pot face recurs la Î.C.C.J. ?

Pot face recurs la Î.C.C.J. împotriva unei hotărâri emisă de o curte de apel, secția contencios administrativ? Dacă 'da', in ce termen? Trebuie redactat obligatoriu de un avocat? - mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Andreescu , utilizator 19:20, 31 Iulie 2019
Pe contencios redactarea trebuie sa fie foarte tehnica.
Daca credeti ca va descurcati o puteti face singur.
- vă rog să-mi spuneți și, care este termenul în care pot face recursul?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Pe contencios redactarea trebuie sa fie foarte tehnica.
Daca credeti ca va descurcati o puteti face singur.

Inainte de toate, ar trebui sa specificati daca hotararea data de curte in cazul dvs este definitiva sau nu.
Deoarece in contencios, hotararea curtii de apel este definitiva.
Hotărârea pronunțată în primă instanță - in contencios - poate fi atacată cu recurs, în termen de 15 zile de la comunicare.
- d-le jurist, vă rog să-mi mai spuneți dacă, agenția de muncă cu care mă judec, ar putea avea dreptul la cheltuieli de judecată, în caz că pierd procesul?- mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Hotărârea pronunțată în primă instanță - in contencios - poate fi atacată cu recurs, în termen de 15 zile de la comunicare.
[/quot

Alte discuții în legătură

Pot solicita punerea in aplicare a hotararii judecatoresti pronuntate de prima instanta? gheldiu stelian gheldiu stelian sant persoana indreptatita pe baza legii 10/2001 sa primesc despagubiri pentru imobil ce nu mai poate fi restituit in natura . intrucat a.n.r.p. si c.c.s.d. ... (vezi toată discuția)
Cai de atac danamatea danamatea Va rog sa-mi spuneti care sunt caile de atac intr-un proces de dr muncii astfel incat sa pot ajunge la Curtea europeana ? S-a dat hotarare de catre ... (vezi toată discuția)
Cale de atac impotriva unei hotarari pronuntate de sectia de contencios administrativ a tribunalului raluca_st raluca_st Am si eu o nelamurire, o hotarare emisa de Tribunal, pe sectia contencios administrativ, poate fi atacata cu apel la Curtea de apel competenta, si cu recurs ... (vezi toată discuția)