avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters231197

Activitate ContSters231197

Răspuns la discuția divort
as dori sa aflu daca dupa sentinta de divort mai pot sa cer custodia copiilor deoarece sotia nu are posibilitati materiale si nici pana acum nu sa ocupat de educarea si intretinerea lor fapt confirmat si de ancheta sociala....eu am un venit de 3 ori mai mare decat al ei si din aceasta cauza de la suspendarea dosarului si pana in prezent nu a facut decat sa mai profite de veniturile mele continuind tot timpul sa ma santajeze cu repunerea pe rol al dosarului daca nu fac....si daca nui satisfac poftele dar cand vine vorba de retragerea dosarului nici nu vrea sa auda...nu cred ca e normal sa deschizi un dosar de divort din cauza unor datorii care lea facut tot ea fara stirea mea iar acum sa santajezi cu acel dosar tot timpul...multumesc
Discuție divort
sotia a deschis un proces de divort dar dupa trei infatisari a hotarat sa suspende dosarul...din acel moment ma santajeaza pur si simplu cu acel dosar....as vrea sa stiu daca pot si eu ca si parat sal repun pe rol si sa cer si actiune de partaj si incredintarea copiilor minori deoarece nu mai merge...va multumesc.....cum as putea proceda ? sotia a cerut in dosar ca toate bunurile si copii sai ramana ei dar nu are posibilitati materiale sai intretina nici nu se ocupa de educatia lor fapt confirmat de ancheta sociala