avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate tblack21

Activitate tblack21

Răspuns la discuția Dreptul muncii
ITM-ul care are in circumscriptia lui domiciliul firmei in culpa sau domiciliul meu?
Discuție Dreptul muncii
Va sallut!!ce se intampla cu contracul meu in cazul in care firma la care am lucrat a falimentat, as cred/sau poate nu a falim dar nu mai ştiu nik d ea,e d negasit. Spun asta pt k nu am apukt sami dau demisia. A incetat d drept sau reziliat unilateral contrcatul?intreb pt k posibilul angajat imi cere decizia d incetare a muncii si p fostul meu angajator nu am d und sa-l iau!mai exista vreun raport intre mine si fostul angajator?ma pot angaja?
Răspuns la discuția sng
pentru admiterea la SNG e sunt de ajuns codurile si procedurile sau e nevoie sa consultam si alte lucrari de specialitate ale unor diferiti profesori?
Răspuns la discuția sng
eu mam uita pe siteul lor si acolo specifica de grefieri cu studii superioare juridice dar si grefieri cu studii de alta specialitate(si cu studii medii) ce au au dreptul sasi aleaga instanta judecatoreasca sau parchet
Răspuns la discuția sng
ms!
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
daca esti absolvent al SNG(practica judiciara 5 ANI dupa ce ai terminat SNG) cu studii superioare de orice alta specialitate decat cea juridica te poti inscrie la INM?
Discuție sng
te poti inscrie la INM daca esti absolvent al SNG(parctica Judiciara 5 ani dupa terminare SNG) si ai studii superioare nu de specialitate juridica,orice alta speciallitate.multumesc