avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Activitate zebi

Activitate zebi

Răspuns la discuția drept de autor
zebi a scris:

Pt. cesiunea dreptului de autor trebuie sa primesc o suma de bani. E corect ca pe langa impozitul de 16 la suta pe venit sa mi se retraga si impozitul pt asigurarile de sanatate de 5,5 la suta din suma cuvenita? in total 21.5 la suta???? Mentionez ca din salariul meu de bugetar cotizez lunar pt asigurarile de sanatate. (sunt invatatoare) Sau cei 16 la suta includ si cei 5.5 pt sanatate????

va rog mult... astept un raspuns
Discuție drept de autor
Pt. cesiunea dreptului de autor trebuie sa primesc o suma de bani. E corect ca pe langa impozitul de 16 la suta pe venit sa mi se retraga si impozitul pt asigurarile de sanatate de 5,5 la suta din suma cuvenita? in total 21.5 la suta???? Mentionez ca din salariul meu de bugetar cotizez lunar pt asigurarile de sanatate. (sunt invatatoare) Sau cei 16 la suta includ si cei 5.5 pt sanatate????
o vecina are 77 de ani. nu are nici o proprietate nu are vechime in campul muncii. nu are pe nimeni. primeste doar un ajutor social de 125 lei pe luna . n-are dreptul la mai mult? apropo de venitul minim garantat ... Mi-e mila de ea cum dramuieste bruma de bani pentru lemne sau celelalte nevoi