avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de autor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de autor

Pt. cesiunea dreptului de autor trebuie sa primesc o suma de bani. E corect ca pe langa impozitul de 16 la suta pe venit sa mi se retraga si impozitul pt asigurarile de sanatate de 5,5 la suta din suma cuvenita? in total 21.5 la suta???? Mentionez ca din salariul meu de bugetar cotizez lunar pt asigurarile de sanatate. (sunt invatatoare) Sau cei 16 la suta includ si cei 5.5 pt sanatate????
Cel mai recent răspuns: zebi , utilizator 20:33, 1 Decembrie 2011
zebi a scris:

Pt. cesiunea dreptului de autor trebuie sa primesc o suma de bani. E corect ca pe langa impozitul de 16 la suta pe venit sa mi se retraga si impozitul pt asigurarile de sanatate de 5,5 la suta din suma cuvenita? in total 21.5 la suta???? Mentionez ca din salariul meu de bugetar cotizez lunar pt asigurarile de sanatate. (sunt invatatoare) Sau cei 16 la suta includ si cei 5.5 pt sanatate????

va rog mult... astept un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere pentru sanatate de 2 ori deliastela deliastela Buna ziua. Va scriu in legatura cu o nelamurire. Sunt angajata in sistemul bugetar de 15 ani. Lunar se retine din salarul brut cei 5,5% pentru sanatate. In ... (vezi toată discuția)
Obligatiile pfa fata de bs si bass(fonduri) ContSters109653 ContSters109653 Caut sa gasesc un raspuns competent si corect vis a vis de obligatiile unei persoane fizice autorizate care obtine venituri in sistem real . Multumesc (vezi toată discuția)
Carte de munca + pfa dragos.rusu dragos.rusu Buna ziua, As fi interesat care ar fi costurile reale pentru un PFA (norma de venit) daca exista si o carte de munca asociata. Incerc sa postez ceea ce ... (vezi toată discuția)