avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Activitate Suzuki

Activitate Suzuki

Buna ziua .Deci sora mea a sunat la politie in germania a cerut ajutor dar nimic ,iar eu cu toate ca stiu toate detaliile nu am cum sa ajung asa repede in germania pt ca nu locuiesc in romania locuiesc in Japonia iar ca sa imi fac rezervare pt biletul de avion trebuie sa o fac cu cel putin doua luni de zile inainte ,iar parintii mei sunt oameni in varsta nu stiu germana ok se duc pina in germania odata ajunsi acolo ce pot face ???iar autoritatiile romane stiu ca acel individ care o maltrateaza pe sora mea a mai fost condamnat pt trafic de persoane in germania dar nu iau nici o masura .Deci conlcluzia este ca nu exista lege decat daca sari cu banul .
Buna seara .Va multumesc pt toate raspunsurile .Da cu sora mea am reusit sa vb si asa am aflat toate detaliile, de la politie nu am primit nici un raspuns concret nimic.Mai ales ca le-am dat toate detaliile posibile de la nume si pina la adresa tot mi-au zis ca o sa ia legatura cu autoritatile germane ,ieri chiar am sunat si la consulatul romaniei din germania am trimis si acolo toate datele si mi-au zis sa astept pina va lua legatura cu mine consulul .Deci chiar nu mai stiu unde sa apelez si cum sa fac ,daca apelezi la consulat si nu sunt in stare sa faca nimic mai ales ca sunt in germania puteau sa anunte imediat autoritatiile din germania dar mi-au dat un simplu raspuns vag asteptati sa va contacteze consulul .:(
Va multumesc frumos pt toate raspunsurile .As mai avea sute de intrebari dar deocamdata ma rog ca autoritatiile sa de-a cat mai repede de sora mea pt ca deja vad ca trec zilele am intrat deja in a doua saptamina si nu primesc nici un raspuns de la autoritatii .Oare cand au un caz din asta cam cat dureaza pana intra in actiune ????
Va multumesc frumos pt raspunsuri .Dar complici cum ai pot acuza mai ales ca unul dintre ei este deja in Romania ?Iar principalul suspect daca va fi condamnat in Germania as putea sa il dau in judecata si in Romania ?Daca el va fi condamnat in Germania sora mea cum va depune marturie impotriva lui pt ca nu stie deloc germana ?
Va multumesc frumos pt raspuns .As mai avea cateva intrebari si va-s fii recunoscatoare daca ati putea sa imi dati niste sfaturi .Cel care o tine sechestrata pe sora mea cand va fi prins va fi pedepsit sau scapa basma curata ?Pt ca are curajul sa si o ameninte pe sora mea ca daca nu face cum ai zice o sa isi trimita cunostiintele peste parintii mei sa ai omoare si sa le de-a foc la casa .Si care este pedeapsa maxima pt sechestrare ,viol,bataie etc.?Apropo inculpatul mai are complici pt ca unul din ei acum cateva zile chiar a ajuns in tara bine mersi cu avionul de asta eu si familia am inceput sa credem ca politia inca nu a luat nici o masura deodata ce ei se plimba bine mersi .Sora mea daca va mai rezista si va ajunge teafara acasa este dispusa sa ai de-a pe toti in judecata are sanse de a castiga ?Sau va trai tot timpul cu frica cand va merge pe strada?
Buna seara . Va rog din tot sufletul sa imi dați un răspuns pt ca deja am ajuns La disperare . Sora mea a plecat in Germania acum trei săptămâni , concubinul ei era deja acolo o cunoștinta de a concubinului a amagito pe sora mea ca ia găsit de munca la niste bătrâni .Cum a ajuns in Germania cunoștinta concubinului a si sechestrato , nu Mai zic ca ai aplica rele tratamente in fiecare zi de La viol pina La bătăi chiar si infometarea vrea sa o facă sa practice prostitutia chiar a si duso forțat in multe cluburi unde se practica sexul pt bani .Problema este ca am aflat imediat am anunțat autorităților din tara de o săptămâna si pina acum nici un rezultat .Am uitat sa specific este sechestrat si concubinul surorii mele . La autorități am dat toate datele posibile pina La adresa si nume tot . Deci eu si familia am ajuns in pragul disperarii pt ca nu mai știm ce sa Facem mai ales ca sora mea este foarte slabita si ai aplica in fiecare zi același tratament țin sa specific ca autoritățile din Romania stiu ca aceea persoana care o tine sechestrata pe sora mea a mai fost condamnata pt trafic de persoane tot in Germania .Si nu primim nici un răspuns doar atat ne spun ca am anunțat DIICOT ul si Mai mult de atat nimic dar deja a trecut o săptămâna iar sora mea este foarte slabita are nevoie de îngrijiri medicale cat mai repede pt ca nu mai rezista .Autoritățile din Romania ASA ne spun in fiecare zi mai mult de atat nu putem face. Ce pot face sa o salvez Mai repede ? Sa astept sa moara ? Astept un răspuns va rog din tot sufletul datimi un sfat .
:(