avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum imi pot salva sora ? Este sechestrata in Germania ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum imi pot salva sora ? Este sechestrata in Germania de un roman?

Buna seara . Va rog din tot sufletul sa imi dați un răspuns pt ca deja am ajuns La disperare . Sora mea a plecat in Germania acum trei săptămâni , concubinul ei era deja acolo o cunoștinta de a concubinului a amagito pe sora mea ca ia găsit de munca la niste bătrâni .Cum a ajuns in Germania cunoștinta concubinului a si sechestrato , nu Mai zic ca ai aplica rele tratamente in fiecare zi de La viol pina La bătăi chiar si infometarea vrea sa o facă sa practice prostitutia chiar a si duso forțat in multe cluburi unde se practica sexul pt bani .Problema este ca am aflat imediat am anunțat autorităților din tara de o săptămâna si pina acum nici un rezultat .Am uitat sa specific este sechestrat si concubinul surorii mele . La autorități am dat toate datele posibile pina La adresa si nume tot . Deci eu si familia am ajuns in pragul disperarii pt ca nu mai știm ce sa Facem mai ales ca sora mea este foarte slabita si ai aplica in fiecare zi același tratament țin sa specific ca autoritățile din Romania stiu ca aceea persoana care o tine sechestrata pe sora mea a mai fost condamnata pt trafic de persoane tot in Germania .Si nu primim nici un răspuns doar atat ne spun ca am anunțat DIICOT ul si Mai mult de atat nimic dar deja a trecut o săptămâna iar sora mea este foarte slabita are nevoie de îngrijiri medicale cat mai repede pt ca nu mai rezista .Autoritățile din Romania ASA ne spun in fiecare zi mai mult de atat nu putem face. Ce pot face sa o salvez Mai repede ? Sa astept sa moara ? Astept un răspuns va rog din tot sufletul datimi un sfat .
:(
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:52, 1 Decembrie 2011
In situatia data,mai mult decat atat nu aveti ce face.Din moment ce ati informat autoritatile romane,se declanseaza o actiune in acest sens.In opinia mea,cred ca activitatile intreprinse de autoritatile romane in colaborare cu cele germane vor avea un succes imediat.
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2011
andymaurul, utilizator
Va multumesc frumos pt raspuns .As mai avea cateva intrebari si va-s fii recunoscatoare daca ati putea sa imi dati niste sfaturi .Cel care o tine sechestrata pe sora mea cand va fi prins va fi pedepsit sau scapa basma curata ?Pt ca are curajul sa si o ameninte pe sora mea ca daca nu face cum ai zice o sa isi trimita cunostiintele peste parintii mei sa ai omoare si sa le de-a foc la casa .Si care este pedeapsa maxima pt sechestrare ,viol,bataie etc.?Apropo inculpatul mai are complici pt ca unul din ei acum cateva zile chiar a ajuns in tara bine mersi cu avionul de asta eu si familia am inceput sa credem ca politia inca nu a luat nici o masura deodata ce ei se plimba bine mersi .Sora mea daca va mai rezista si va ajunge teafara acasa este dispusa sa ai de-a pe toti in judecata are sanse de a castiga ?Sau va trai tot timpul cu frica cand va merge pe strada?
Daca se va dovedi ca a comis o fapta penala,respectivul va fi condamnat in Germania,potrivit legilor germane.Fapta a fost savarsita pe teritoriul german.
Va multumesc frumos pt raspunsuri .Dar complici cum ai pot acuza mai ales ca unul dintre ei este deja in Romania ?Iar principalul suspect daca va fi condamnat in Germania as putea sa il dau in judecata si in Romania ?Daca el va fi condamnat in Germania sora mea cum va depune marturie impotriva lui pt ca nu stie deloc germana ?
Nu va faceti probleme de cine vor fi judecati, pana acolo mai exista faza de urmarire penala. Dvs puteti sa va duceti la parchet si sa dati toate informatiile pe care le aveti, inclusiv despre intoarcerea complicelui in Romania. Daca se dovedeste vinovatia lor, vor fi judecati oricum, nu mai depinde tara, dar cel mai probabil in Germania. Surorii dvs i se va pune la dispozitie un interpret, iar daca va reveni in Romania, i se vor lua declaratiile aici si organele noastre de urmarire vor colabora cu cele germane.

Alte discuții în legătură

Mama româncă a doi copii minori are mari probleme cu tatăl lor italian. unde se poate adresa pentru rezolvarea lor? Oachi2 Oachi2 Bună ziua. Sora mea-cetățean roman- are 2 copii cu un cetățean italian.cel mare,14 ani,născut în România cu nașterea transcrisa la consulatul ... (vezi toată discuția)
Puterea aproape absoluta a procurorilor in procesele penale si drept penal international super important iola44 iola44 Am cateva intrebari foarte importante, cu cat mai multe pareri veti adauga aici la fiecare punct, cu atat mai mult veti ajuta utilizatorii forumului si pe ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare certificat de nastere cetatean marocan khadija 40 khadija 40 Bună ziua problema mea este următoarea: sunt căsătorită cu un cetățean marocan, ne-am căsătorit în Italia, acum noi vrem sa înregistrăm ... (vezi toată discuția)