avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum imi pot salva sora ? Este sechestrata in Germania ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum imi pot salva sora ? Este sechestrata in Germania de un roman?

Buna seara . Va rog din tot sufletul sa imi dați un răspuns pt ca deja am ajuns La disperare . Sora mea a plecat in Germania acum trei săptămâni , concubinul ei era deja acolo o cunoștinta de a concubinului a amagito pe sora mea ca ia găsit de munca la niste bătrâni .Cum a ajuns in Germania cunoștinta concubinului a si sechestrato , nu Mai zic ca ai aplica rele tratamente in fiecare zi de La viol pina La bătăi chiar si infometarea vrea sa o facă sa practice prostitutia chiar a si duso forțat in multe cluburi unde se practica sexul pt bani .Problema este ca am aflat imediat am anunțat autorităților din tara de o săptămâna si pina acum nici un rezultat .Am uitat sa specific este sechestrat si concubinul surorii mele . La autorități am dat toate datele posibile pina La adresa si nume tot . Deci eu si familia am ajuns in pragul disperarii pt ca nu mai știm ce sa Facem mai ales ca sora mea este foarte slabita si ai aplica in fiecare zi același tratament țin sa specific ca autoritățile din Romania stiu ca aceea persoana care o tine sechestrata pe sora mea a mai fost condamnata pt trafic de persoane tot in Germania .Si nu primim nici un răspuns doar atat ne spun ca am anunțat DIICOT ul si Mai mult de atat nimic dar deja a trecut o săptămâna iar sora mea este foarte slabita are nevoie de îngrijiri medicale cat mai repede pt ca nu mai rezista .Autoritățile din Romania ASA ne spun in fiecare zi mai mult de atat nu putem face. Ce pot face sa o salvez Mai repede ? Sa astept sa moara ? Astept un răspuns va rog din tot sufletul datimi un sfat .
:(
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:52, 1 Decembrie 2011
Buna ziua .Deci sora mea a sunat la politie in germania a cerut ajutor dar nimic ,iar eu cu toate ca stiu toate detaliile nu am cum sa ajung asa repede in germania pt ca nu locuiesc in romania locuiesc in Japonia iar ca sa imi fac rezervare pt biletul de avion trebuie sa o fac cu cel putin doua luni de zile inainte ,iar parintii mei sunt oameni in varsta nu stiu germana ok se duc pina in germania odata ajunsi acolo ce pot face ???iar autoritatiile romane stiu ca acel individ care o maltrateaza pe sora mea a mai fost condamnat pt trafic de persoane in germania dar nu iau nici o masura .Deci conlcluzia este ca nu exista lege decat daca sari cu banul .
Nu am stiut situatia dvs, insa revin totusi la primul post al dvs. unde spuneati ca aceasta cunostinta a concubinului a amagit-o, in acelasi timp stiati si dvs. ca a mai fost condamnat pentru o fapta similara.
Banuiesc ca si sora dvs. stia ce fel de persoana este sau stia macar antecedentele lui. In aceasta situatie ma intreb cum a avut incredere sa plece? Sau macar dvs. sa o fi sfatuit ca nu este bine ceea ce face.
Daca dvs. nu aveti posibilitatea sa mergeti acolo, nu va ramane decat sa asteptati un semn, insa luati legatura cu autoritatile germane direct, nu prin consulate sau politia romana. Cu siguranta ca si in Japonia exista persoane care vorbesc limba germana ca sa va ajute cu traducerea.
Later edit: Mi-e greu sa cred ca daca politia germana a fost anuntata si stie ca sora dvs. este sechestrata intr-o anumita locuita nu s-au deplasat sa vada ce se intampla, macar sa confirme sau sa infirme daca este adevarat. Cunosc un caz asemanator si politistii straini s-au deplasat imediat ce au fost sesizati, nu conteaza ca esti roman sau strain, ca ai bani sau nu. Autoritatile straine, spre deosebire de cele romane isi fac treaba.
Este posibil ca sora dvs. sa fi avut posibilitatea sa ceara ajutor dar poate ca nu a apucat sa dea toate datele si astfel nu este posibil de localizat. Sa incerce sa o faca din nou daca are posibilitatea, sa insite.

Ultima modificare: Joi, 1 Decembrie 2011
alexandrugroza, utilizator
Si eu traiesc intr-o tara occidentala si se poate pune baza pe politie, cu conditia sa nu fie vorba de biete gainarii. Aici politia zice: daca a implinit 18 ani si se prostitueaza, poate decide singura ce vrea sa faca. Dar privarea de libertate si exploatarea sexuala sunt chestii serioase, ele fiind rezolvate cu prioritate. Asa ca sora poate nu si-a dat silinta sa explice ca este maltratata si silita sa se prostitueze impotriva dorintei ei. M-as mira insa ca un traficant de oameni care o priveaza de libertate sa-i permita sa dea telefoane cui vrea ea, asta e un lucru care mi se pare ciudat in povestea asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama româncă a doi copii minori are mari probleme cu tatăl lor italian. unde se poate adresa pentru rezolvarea lor? Oachi2 Oachi2 Bună ziua. Sora mea-cetățean roman- are 2 copii cu un cetățean italian.cel mare,14 ani,născut în România cu nașterea transcrisa la consulatul ... (vezi toată discuția)
Puterea aproape absoluta a procurorilor in procesele penale si drept penal international super important iola44 iola44 Am cateva intrebari foarte importante, cu cat mai multe pareri veti adauga aici la fiecare punct, cu atat mai mult veti ajuta utilizatorii forumului si pe ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare certificat de nastere cetatean marocan khadija 40 khadija 40 Bună ziua problema mea este următoarea: sunt căsătorită cu un cetățean marocan, ne-am căsătorit în Italia, acum noi vrem sa înregistrăm ... (vezi toată discuția)