Referitor la afirmatia ca acum va trebui sa platesc din nou o datorie pe care eu deja am platit-o la RAM, este vorba de o parte din banii care au lipsit de la vechiul administrator de bloc, administrator care ne-a dat chitante false(avea 2 chitantiere, unul inregistrat, altul neinregistrat). Asta se datoreaza faptului ca RAM a dat asociatia de locatari in judecata pentru neplata datoriilor(chiar daca noi ne-am platit datoriile catre fostul administrator), iar asociatia a hotarat ca suma restanta catre RAM sa fie platita proportional cu datoriile avute de fiecare locatar in parte la data la care s-a constat furtul din gestiune. Nu inteleg de ce eu sunt mai vinovata de lipsa acelor bani, decat un alt locatar care avea mai putine datorii la acea data. Daca tot trebuie sa platim, nu ar trebui platit in mod legal? Eu oricum restanta am platit-o apoi catre RAM cu penalizarile eferente. La asta m-am referit ca trebuie sa platesc din nou acum.
Poate nu m-am facut inteleasa. Eu nu am datorii din anul 2009 asa cum se scrie in notificare, ci am avut din iulie 2011. Notificarea a fost redactata pe 24 noiembrie. Mentionez faptul ca dupa ce am primit notificarea am mers la avizier sa verific daca acolo e mentionat numele meu la "Notificati" si am constatat ca sub numele celor care erau trecuti dinainte pe o foaie tiparita la calculator, au trecut cu pixul si numele meu. Asta insemna ca au trimis notificarea de la avocat si au completat si numele meu cu pixul in acelasi timp.
Pentru a angaja un alt administrator e nevoie de acordul propietarilor, iar acestia nu scoteau niciun cuvant nici in fata vechiului administrator(chiar si atunci cand s-a aflat de prejudiciul creeat il compatimeau ca are copii si va ajunge la inchisoare; eu eram privita ca o persoana foarte rea care vrea sa lase 2 copii fara tata) si acum e acelasi comportament fata de cel nou. Sunt priviti ca niste zei in fata carora nu ai dreptul sa ai macar o opinie, cu atat mai putin sa indraznesti sa contrazici sau sa ceri explicatii.
Aseara am gasit acasa un plic trimis de o avocata angajata de el(fara sa ne consulte in privinta alegerii acestuia) prin care eram anuntata ca voi fi data in judecata pentru datoriile din 2009 pana in 2011. Mentionez ca nu am platit intretinerea din iulie 2011, aceasta s-a afisat in august, deci ar avea termen de plata septembrie. E corect? Pentru acel plic mi-a mai pus la plata intretinerii inca 50 lei.
Buna ziua,
Am o mare problema cu asociatia de locatari. In anul 2009 s-a descoperit ca administratorului blocului ii lipseau din gestiune 100 000 lei. Noul administrator l-a dat in judecata pe cel vechi, dar procesul este cumva interminabil in timp ce procesul Administratiei cu RAM s-a terminat si suntem buni de plata noi, locatarii.In urma unei adunari generale a locatarilor s-a stabilit ca aceasta datorie sa fie platita procentual, in functie de datoriile pe care le aveam la data la care au fost descoperite lipsurile din gestiune. Mentionez ca pe mine m-au dat cu o restanta de 3000 de lei cu 2 luni inainte la RAM si am platit cu tot cu penalizari 5000 de lei. Acum se pare ca trebuie sa platesc din nou o datorie pe care eu de fapt am platit-o la RAM. Ajutati-ma va rog cu un sfat. De asemenea mentionez faptul ca noul administrator nu ne tine la curent cu ceea ce se intampla cu procesul pentru fostul administrator si se pare ca au ceva de ascuns, in sensul ca el a intrat abuziv in sediul asociatiei in momentul in care a preluat gestiunea