EmiM a scris:
Pentru a angaja un alt administrator e nevoie de acordul propietarilor,
Pentru angajarea unui administrator nu este nevoie sa se ceara acordul proprietarilor. Angajarea administratorului se face, conform legii 230/2007, de catre comitetul executiv condus si reprezentat de preserdintele asociatiei. Gasiti legea aici pe avocatnet.
eu eram privita ca o persoana foarte rea care vrea sa lase 2 copii fara tata) si acum e acelasi comportament fata de cel nou.
Dumneavoastra sunteti presedinte de asociatie sau membru in comitet? In aceste functii incercati sa va folositi de lege si sa o aplicati. Iar daca nu aveti functie in comitet, atunci aveti dreptul sa alegeti pe cineva sau sa candidati in adunarea generala pentru asemenea functii si-astfel puteti contribui la activitatea asociatiei mai direct.
Aseara am gasit acasa un plic trimis de o avocata angajata de el(fara sa ne consulte in privinta alegerii acestuia) prin care eram anuntata ca voi fi data in judecata pentru datoriile din 2009 pana in 2011. Mentionez ca nu am platit intretinerea din iulie 2011, aceasta s-a afisat in august, deci ar avea termen de plata septembrie. E corect? Pentru acel plic mi-a mai pus la plata intretinerii inca 50 lei.
Un creditor care-si angajeaza un avocat nu trebuie sa se consulte cu debitorul asupra alegerii avocatului.
O scrisoare cu confirmare de primire costa in jur de 5 lei, indiferent de cine este trimisa. Probabil ca dumneavoastra ati primit o notificare prin care vi se aduce la cunostinta debitul si faptul ca o sa fiti actionat in instanta daca nu-l achitati. Daca aceasta notificare este redactata, facuta de un avocat, mi se pare normal ca acesta sa fie platit pentru munca sa.