maxj a scris:
Buna ziua !
In primul rand vreau sa va salut pe toti cei care participa la acest subiect legat de admitere avocatura 2012 si sa va urez o munca cat mai usoara si o memorie cat mai buna in a invata toata materia pentru examenul care urmeaza in octombrie 2012. Sunt unul dintre persoanele care a dat examenul anul acesta dar din pacate am cazut la prima proba la mica distanta de pragul de 70 intrebari , intr-un fel acest lucru m-a descurajat pentru ca am muncit pentru acest examen , dar nu a fost destul se pare( din punctul meu de vedere testul grila chiar a fost usor l-asi asemana mai degraba cu un examen grila de facultate , si pina la urma nici a doua etapa nu a fost chiar asa de greu ) , oricum pe de alta parte am vazut ca daca inveti se poate si acest lucru ma facut sa mai vreau sa incerc si la anul , desi ma cam i-a durerea de cap cand ma gandesc cam ce avem de invatat. Ca sa nu va bat prea mult la cap vreau sa va spun ca eu cunosc multe persoane care au intrat invatand , fara pile , relatii , bani deci se poate , asa ca trageti tare , pina la urma daca iei acest examen si il iei si pe al doilea la definitivi nu mai ai treaba toata viata , si cunos persoane care muncesc in acest domeniu si la varsta de 70 ani .
Acum legat de materialele de invatat, vreau sa va intreb , si stiu ca sa mai discutat pe aceasta tema , ma bate un gand sa imi iau si eu manualele de la nomina lex dar inainte de asta vreau sa va intreb , exista vreo una din persoanele care a invatat din aceste manuale pentru examenul de anul acesta care a fost , si daca da , va ajutat cu adevarat sau nu prea a-ti facut mare lucru cu ele , acum nu zic ca nu ar fi bune tratatele dar totusi ati vazut si voi ca nu trebuie sa scrii romane la examen , ci doar esenta .
Tot ce pot spune este ca s-a format o nisa de oameni care au invatat din aceste manuale si care au luat, dar sunt si persoane care le-au luat si au picat, dar asta nu din cauza lor, ci pt ca nu au invatat suficient! Acum, daca avem si materiale in plus, cu atat mai bine!
Ideea e ca m-am informat si eu, la randu-mi, inainte sa cumpar aceste carti, si asta am facut-o apeland la doi avocati si la tata (care este consilier j.) si alte persoane...!
Din pacate nu mai sunt toate pe stoc, dar cei de la editura mi-au zis ca o sa ma sune atunci cand vor apare!
Asadar, spor sa avem, ca manualele sunt foarte bune!:D