avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate nita21

Activitate nita21

"Solutie: Prin DC nr. 871/R din 19.12.2011 Respinge recursul declarat de recurentul Oraşul .... prin primarul localităţii, împotriva Sentinţei civile nr. 266/19.04.2011, pronunţată de Judecătoria ....Obligă recurentul la plata către intimata Iuga ... a sumei de 700 lei cu titlu de cheltuieli de judecată în recurs Irevocabilă.Pronunţată în şedinţă publică, azi."
Acese este raspunsul afisat pe site-ul: portal.just.ro .Poate cineva sa ma lamureasca ce vrea sa zica....Cum se pot recupera mai departe cheltuielile de judecata daca voi castiga proocesul?Vor mai putea face ei recurs?Va multumesc!
Răspuns la discuția mansardare bloc
Contractul de vanzare-cumparare se face la notar?trebuie dusi pe fiecare in parte sa semneze?Ce se intampla in cazul in care sunt mai multi proprietari la un singur ap.si doar unul este in tara..restul sunt plecati?
Si daca tot nu este de acord, cum as putea sa-l oblig sa contribuie si el la izolatia blocului?
potrivit legii 170 din 16 iulie 2010, este necesar doar acordul a 2/3 din locatari.Atunci pentru ce a fost aprobata aceasta lege???In cazul meu ar fii o singura persoana care s-ar opune...si care locuieste la parterul acestui bloc si care s-a opus de fiecare data la izolatia blocului, fiind nevoit sa o platesc din buzunarul meu!Doresc construirea acoperisului pe benii mei, insa cu drept de folosire!Ce s-ar putea intampla in cazul in care as incepe constructia fara acordul lui?
Discuție mansardare bloc
Sunt posesorul a 2 apartamente la etajul 4 a unui bloc si doresc sa fac o mansarda cu extinderea de apartamente.De la primarie mi s-a spus ca am nevoie de acordul a 2/3 din locatari, insa alte surse spun ca as avea nevoie de acordul tuturor locatarilor.Ati putea cumva sa ma lamuriti si pe mine???