avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate andrei-30

Activitate andrei-30

Si eu am avut un caz asemanator cu cu o firma in momentul in care au preluat o alta. Aveam un abonament super la firma preluata dar dupa preluare au inceput sa apara in factura tot felul de taxe una din ele foarte absurda plata facturii,daca doream sa-mi mai fie emisa lucru care insa in vechiul contract ierea gratis si multe altele.Am sunat la relatii clienti am anuntat ca nu mai platesc pana nu se remediaza greseala si pe aceasta perioada cer sa fie suspendat abonamentul.Nu a fost suspendat insa si nici problema nu sa remediat dar facturi veneau asa ca am pus in aplicare planul 2 si anume am trimis un email la ei in care anuntam ca eu imi platesc datoriile pana in acea luna iar dupa cer sa se inchida abonamentul unilateral daca nu anunt opc si autoritatile.Dupa acest email a venit factura lunii in curs si dupa o saptamana o scrisoare in care am fost anuntat ca abonamentul a fost incheiat unilateral asta chiar daca mai iereau 14 luni de contract.Trebuie doar sa fii dur cu ei dar civilizat.
O firma de telefonie si televiziune imi emite facruri fara a vea un contract semnat cu ei.O descriere pe scurt.In decembrie am facut o cerere telefonica la o firma pentru activarea unor servicii de televiziune prin satelit.A venit un baiat de la firma a adus un nr de receptoare HD care insa nu se puteau folosi la televizoare analogice deci nu au fost utile.I-am sesizat acest lucru insa a spus ca momentan sunt sarbatorile si nu mai au altele in stoc dar sa le primesc pe acestea ca revine in ianuarie si remediaza problema.Suntem in februarie si nici problema nu sa rezolvat,nici nu sunt utile la ceva,nici pers nu a mai aparut dar peste toate astea niciun contract intre mine si acea firma nu exista dar aceasta a inceput sa emita facturi probabil folosinduse de putinele date primite la tel la primul apel.Cum se poate rezolva aceasta problema?Eu am acele receptoare,nu le pot folosi,nu am contract dar primesc facturi.
Astăzi 31 octombrie 2011 in jurul orelor 16:00, pe DJ 208, inspre Valea Seacă a avut loc un grav accident de circulatie. O masină de teren s-a răsturnat de câteva ori după ce o soferită neatentă a schimbat directia de mers fără să se asigure.Autoturismul Dacia Duster condus de [Editat], de 30 de ani, din Tătărusi, a intrat intr-un mal de pământ după care s-a răsturnat pe cupolă plonjând mai bine de 50 de m pe sosea.Tânăra a incercat sa evite autoturismul Opel Agila condus de [Editat], din Pascani, care a schimbat directia de In urma accidentului au rezultat două victime, din autoturismul Dacia, care au fost transportate de urgen?ă la spital de echipajele de ambulan?ă ?i Smurd Norocul acestora a fost că la nici 200 de metri de impact se afla un echipaj al pompierilor care se deplasa inspre Pascani si care a văzut momentul impactului. Ace?tia au intervenit imediat ?i au scos pasagerii din Duster.Caroseria autoturismului din urmă a fost avariată in totalitate iar cea a Opelului doar in partea din fa?ă.Este vorba de prietena mea (soferita autoturismului Dacia).Articolul si poze sunt si pe pagina proprie de internet [ link extern ] ?