eu maine 02.12.11 ma duc sa ma duc la biroul de daune la cei de la euroins, si nu stiu cum sa ma inteleg cu ei
pt ca masina mea e complet descentrata, usile nu se inchid bine, si probabil si puntea din spate e modificata
nu va mai merge ca la inceput niciodata. Ce pretentii as putea sa am de la ei?
Cei de la prima asigurare daca m-am inteles in regie proprie, tre sa imi vireze bani, si eu mai trebe sa le dau chitante cat a costat reparatia masini?
va multumesc pt ajutor
din primul accident au reiesit urmatoarele daune:Aripa dreapta fata, far drept fata, grilaj plastic(in care este sigla wv), semnalizare dreapta fata, directia dreapta fata, spoiler
probleme in ce sens daca se suprapun daunele?
si de asemenea as dori sa stiu cum si pe cine pot da in judecata si c sanse am pt daune morale, pt ca eu nu ma pot folosi de masina mea, timp in care va fi reparata
Buna ziua ma numesc G. Ciorba, si in data de 28, luna curenta, am fost acrosat de catre o masina care mi-a produs pagube in valoare de 1000 ron.
am fost urmatoarea yi, adica ieri 29 la Satu Mare si am rezolvad cu agentu de la daune de la Astra sa imi repar in sistem regie proprie masina
Intrebarea mea> in cat timp ar tre sa mi-se vireze bani si cum stiu daca mi-au evaluat financiar bine paguba.
A doua problema e ca in aceleasi zi cand sa vin catre casa o femeie din spatele meu care nu a observat ca ma oprisem (pt ca in fata mea o masina vira la stanga)
a intrat in plin in mine inpingandu-ma in cel din fata mea.
am daune destul de mari radiator spart, spoiler, bara intaritor fata,in spate portiera, faruri, aripi,
Tipa care ma lovit e asigurata la Euroins, si numa vineri merem la Daune ca e plecat Inspectorul.
Pana atunci noi am fost la Politie, sa constatat,etc..
Cum ar tre sa procedez
Va cer sfatul