Buna ziua ma numesc G. Ciorba, si in data de 28, luna curenta, am fost acrosat de catre o masina care mi-a produs pagube in valoare de 1000 ron.
am fost urmatoarea yi, adica ieri 29 la Satu Mare si am rezolvad cu agentu de la daune de la Astra sa imi repar in sistem regie proprie masina
Intrebarea mea> in cat timp ar tre sa mi-se vireze bani si cum stiu daca mi-au evaluat financiar bine paguba.
A doua problema e ca in aceleasi zi cand sa vin catre casa o femeie din spatele meu care nu a observat ca ma oprisem (pt ca in fata mea o masina vira la stanga)
a intrat in plin in mine inpingandu-ma in cel din fata mea.
am daune destul de mari radiator spart, spoiler, bara intaritor fata,in spate portiera, faruri, aripi,
Tipa care ma lovit e asigurata la Euroins, si numa vineri merem la Daune ca e plecat Inspectorul.
Pana atunci noi am fost la Politie, sa constatat,etc..
Cum ar tre sa procedez
Va cer sfatul
1. Dosarul pentru prima dauna a fost deschis, cei de la soc. de asigurari (de la Bucuresti, nu cei locali) vor face un deviz estimativ, vor scade TVA si/sau vor aplica un coeficient de uzura al masinii (functie de vechimea ei) si va vor comunica suma. De obicei la ei dureaza 3-4 zile lucratoare pina va comunica suma. daca sinteti de acord cu suma in 10 zile lucratoare (teoretic, practic poate dura mai mult) va vor vira banii. Daca nu sinteti de acord cu suma autovehiculul se va repara in service.
2. Procedati ca si la prima dauna. deschideti dosarul introduceti masina in service sau cereti regie proprie.
Dar vor apare probleme in cazul in care daunele se suprapun.
Dati-mi mai multe detalii despre elementele avariate in prima dauna.
va multumesc pt ajutor
din primul accident au reiesit urmatoarele daune:Aripa dreapta fata, far drept fata, grilaj plastic(in care este sigla wv), semnalizare dreapta fata, directia dreapta fata, spoiler
probleme in ce sens daca se suprapun daunele?
si de asemenea as dori sa stiu cum si pe cine pot da in judecata si c sanse am pt daune morale, pt ca eu nu ma pot folosi de masina mea, timp in care va fi reparata
Pt prima dauna nu cred sa existe probleme si va sfatuiesc sa mergeti la un service si sa va intocmeasca un deviz pro forma pe baza constatarilor efectuate de asigurator atat la prima cat si la a doua dauna. Dat fiind ca a doua dauna a fost o lovitura din spate nu se pune problema cu cine e vinovat sau probleme de suprapuneri de elemente avariate in schimb nu va fericesc avand in vedere cine este asiguratorul celuilalt vinovat. Inarmati-va cu multa rabdare si nervi de otel pt ca o sa vi se faca o multime de sicane ca sa va plictisiti si sa renuntati la dauna. Era bine daca aveati acum polita CASCO pt ca ati fi scapat de toate necazurile.
Cu siguranta se vor deschide 2 dosare de dauna pentru cele 2 evenimente.Bine ar fi daca ati gasi intelegere la soc. de asigurari (pt. al 2-lea eveniment) sa va repare intreaga paguba, iar cu diferenta din primul eveniment sa faca regres catre prima soc. de asigurari, dar ma indoiesc ca veti putea obtine aceasta favoare.Recomandarea mea este sa acceptati un service agreeat de ambele soc. de asigurari, asta pentru simplitate.
eu maine 02.12.11 ma duc sa ma duc la biroul de daune la cei de la euroins, si nu stiu cum sa ma inteleg cu ei
pt ca masina mea e complet descentrata, usile nu se inchid bine, si probabil si puntea din spate e modificata
nu va mai merge ca la inceput niciodata. Ce pretentii as putea sa am de la ei?
Cei de la prima asigurare daca m-am inteles in regie proprie, tre sa imi vireze bani, si eu mai trebe sa le dau chitante cat a costat reparatia masini?
Asigurare auto rca
Callypso
In data de [b]26.10.2010[/b], am suferit un accident usor, soldat cu avarii (minore) la ambele autovehicule implicate.
Autoturismul condus de mine a fost ... (vezi toată discuția)