buna ziua,
problema e urmatoarea:am avut un accident de masina , din care a rezultat doar avarierea masinii mele mai mult ,fara raniti etc.
eu eram in depasirea unui tir,regulamentar cu semnalizarea pusa, si in acelasi timp tirul s-a bagat si el pe banda mea in depasire avariind partea dreapta a masinii mele plus partea stanga deoarece m-am izbit de 2 ori de el .doar elemente de caroserie si far dreapta.in rest masina e functionabila am adus-o acasa cu 30 km /h, pe avarii.
soferul de pe tir a recunoscut greseala si am facut constatare amiabila unde a specificat ca-si asuma responsabilitatea pt cele intamplate deoarece nu s-a asigurat in oglinda.problema e ca are asigurare la euroins, am inteles ca e una dintre cele mai iresponsabile asigurari si ca nu platesc daunele.
eu am un citroen c4 din 2005 si am vorbit la reprezenta ca sa o repar dar m-au refuzat pt ca nu lucreaza cu euroins asigurari din cauza ca nu platesc.
nu stiu ce sa fac ?cum sa o repar ? cei de la asigurrari ma tarasc de pe o zi pe alta numai cu vorba ...ca apoi sa-mi zica ca nu-mi dau nimic.
ce as putea face in cazul acesta?
am nevoie mare de masina si nu o pot utiliza in conditiile acestea....
multumesc anticipat si ast un rsp .
Daca aveti CASCO, faceti reparatia pe polita si asiguratorul dvs. va recupera suma de la Euroins. Daca nu, reparati pe banii dvs. si ii dati in judecata...insa dureaza si costa. Asigurati-va ca aveti dovezi, polita celui cu TIR-ul, constatul amiabil, refuzul celor de la Euroins, etc. Faceti si demersuri la CSA .
Mergeti in primul rand la asiguratorul RCA sa va recomande un service cu care lucreza, daca aveti dificultati in gasirea unui service. In situatia de fata nu puteti invinui asiguratorul de nimic, deoarece este nevoie de un deviz de la service pentru a primi un accept de plata.
Nu plecati de la ideea preconceputa ca asiguratorul trateaza toate dosarele la fel. Este posibil sa vi se plateasca despagubirea fara nici un fel de problema, daca faceti toate demersurile necesare.
Daca totusi intampinati obstacole in obtinerea unui accept de plata pentru service, atunci puteti reveni pentru sfaturi.