Buna ziua ma numesc G. Ciorba, si in data de 28, luna curenta, am fost acrosat de catre o masina care mi-a produs pagube in valoare de 1000 ron.
am fost urmatoarea yi, adica ieri 29 la Satu Mare si am rezolvad cu agentu de la daune de la Astra sa imi repar in sistem regie proprie masina
Intrebarea mea> in cat timp ar tre sa mi-se vireze bani si cum stiu daca mi-au evaluat financiar bine paguba.
A doua problema e ca in aceleasi zi cand sa vin catre casa o femeie din spatele meu care nu a observat ca ma oprisem (pt ca in fata mea o masina vira la stanga)
a intrat in plin in mine inpingandu-ma in cel din fata mea.
am daune destul de mari radiator spart, spoiler, bara intaritor fata,in spate portiera, faruri, aripi,
Tipa care ma lovit e asigurata la Euroins, si numa vineri merem la Daune ca e plecat Inspectorul.
Pana atunci noi am fost la Politie, sa constatat,etc..
Cum ar tre sa procedez
Va cer sfatul
Pretentia fata de asigurator, este sa va plateasca reparatia masinii in conditii de garantie circulatie in trafic.(inclusiv refacere geometrie) Reparatia in regie prorie presupune costuri minime fara TVA..
La plata in regie proprie nu mai trebuie sa le dati nici un documet. Ati primit banii si sa inchis dosarul.
De obicei, daca a doua soc de asigurare afla de prima avarie si ca ati primit banii pe reparatia ei, dar nu ati reparat masina, in mod sigur o sa incerce sa nu va acorde despagubiri pe elementele avariate in primul accident. De ce? Ei gindesc cam asa: are elemente avariate, a primit banii (sau urmeaza sa primeasca banii) nu putem despagubi (la valoare de nou) elemente deja avariate din primul accident, elemente pe care va primii banii de la prima soc. de asigurari. Adica nu puteti primi despagubiri de doua ori pentru elemente pe care le reparati o data.Mai ales ca este vorba de aceasta soc. de asigurari.
Bine ar fi daca nu s-ar prinde inspectorul de daune de la E... de prima avarie.
Dar, pentru ca sint doua accidente diferite in zile diferite, aveti drepul la cele doua despagubiri.
Daca masina e asa de avariata si daca e putin mai veche s-ar putea sa intre in dauna totala
( reparatia masinii sa depaseasca valoare masinii la data accidentului). Nu luati de buna valoarea pe care o primiti de la ei. Verificati-o.
Va recomand sa mergeti pe regie proprie pentru prima dauna iar la cea de a 2-a sa reparati masina in service. Dosarul de dauna pentru cea de a 2-a dauna ar trebui deschis cat de curand astfel datele de la prima dauna vor ajunge in baza de date si puteti intampina probleme in ceea ce priveste suprapunerea avarilor.
Asigurare auto rca
Callypso
In data de [b]26.10.2010[/b], am suferit un accident usor, soldat cu avarii (minore) la ambele autovehicule implicate.
Autoturismul condus de mine a fost ... (vezi toată discuția)