avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Activitate MARYUSS2007

Activitate MARYUSS2007

Discuție anulare procura
Buna ziua ! in urma cu 4 luni am facut o procura precum ca sunt deacord ca persoana care i-am vandut o masina sa poata circula un an de zile pe numele meu fara sa o imatriculeze pe numele lui, printr-un notar public. Acum datorita unor neintelegeri , vreau sa anulez procura. Cum trebuie sa procedez? Multumesc anticipat !
Răspuns la discuția dosar daune
luizzacretu a scris:

scz dar cei de la [EDITAT]nefiid eu cel vinovat si au intirziat 3 luni dupa 7 ani de asigurare casco au purificat la singe contractul in favoarea lor . de dupa care au vrut sami puna piese de producator si daca am aflat au certat servisul ,, ce firma sunteti voi de spuneti clientilor ce piese puneti pe masina'' desi eu le-am pati mai mult de 300 de euro asa ca aveti grija cu cine aveti a



astia de la [EDITAT] sunt ce-i mai periculosi o sa-i dau in judecata ... o sa le cer daune ...mi-au zis da-ne in judecata daca nu-ti convine... asta e romania .

Cel mai corect este m-ai lovit , mergi sa imi platesti dauna , nu mai stau pe asigurarea ta ... ca patesti ca mine
Răspuns la discuția dosar daune
am fost la [EDITAT] si mi-au dat rezultatul ... datorita faptului ca cel vinovat de producerea accidentului nu sa prezentat sa de-a declarate si sa-i faca poze si sa i-a amprenta de pe masina , nu imi vor repara masina. Alt motiv ar mai fi ca nu inteleg dinamica producerii accidentului. Accidentul sa produs intr-un sens giratoriu ...dar ei nu inteleg cum... sau mai bine spus nu vor sa inteleaga.
Răspuns la discuția dosar daune
astazi am fost la ei si mi-au spus ca o sa imi trimita acasa prin posta decizia lor , dar decizia va fi nefavorabila pentru mine , a zis sa-i dau in judecata daca imi comvine... asta e raspunsul lor si ca le-am facut seziari la CSA si sa vada ce raspunsuri le mai da si acolo ....asta e Romania noastra...
Răspuns la discuția dosar daune
cei de la [EDITAT] nu mi-au facut evaluarea pagubei , nu au facut decat poza si mi-au zis sa astept sa se prezinte persoana vinovata de producerea accidentului , acesta nu sa prezentat , iar ultima data cand i-am contactat telefonic mi-au zis ca daca persoana vinovata nu se prezinta nu imi repara masina.
Răspuns la discuția dosar daune
multumesc mult !!! o sa mai fac o sesizare la csa
Răspuns la discuția dosar daune
am facut , cei de la csa mi-au zis ca au dreptul sa isi desfasoare ancheta timp de 90 de zile cel mult.
Discuție dosar daune
Buna ziua! In urma cu trei luni am fost implicat intr-un accident auto. Dupa producerea accidetului persoana vinovata mi-a dat asigurarea am deschis dosar la asirom , caci acolo era asigurat el , am depus dosarul urmand ca in 2-3 zile sa fiu contactat de firma de asigurari. Dupa o saptamana vazaind ca nu sunt contactat am mers la ei , intrebandu-i de dosar mi-au zis ca persoana vinovata de producerea accidentului mai trebuie sa de-a o declaratie. si sa mai astept cateva zile caci l-au contactat si a ziis ca o sa vina. Astazi se implinesc 3 luni de la accident si cei de la Asirom nu mi-au dut niciun raspuns. Motivul lor e ca nu vrea sa se prezinte clientul lor sa de-a declaratie. eu ce vina am? Este legal ce face firma de asigurari?
Multumesc !