avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... anulare procura
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

anulare procura

Buna ziua ! in urma cu 4 luni am facut o procura precum ca sunt deacord ca persoana care i-am vandut o masina sa poata circula un an de zile pe numele meu fara sa o imatriculeze pe numele lui, printr-un notar public. Acum datorita unor neintelegeri , vreau sa anulez procura. Cum trebuie sa procedez? Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 16:50, 24 Februarie 2012
Tot la notar se face anularea procurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare procura bulgaria, posibil??!!! freeusernet freeusernet Buna ziua , am o problema legata de o masina inmatriculata in bulgaria , sper ca cineva sa ma lamureasca pt ca cei de la politie nu cred ca o pot face ... (vezi toată discuția)
Nu vrea sa-mi dea actele masinii iana_adriana iana_adriana Buna seara ..am si eu o problema...am avut o masina pe numele meu pe care am cedat-o cuiva prin procura vanzare...masina respectiva a fost preluata de la un ... (vezi toată discuția)
Vanatoarea abuziva a masinilor "bulgaresti" de catre politia rutiera inceputa din 18 ianuarie motorcod motorcod Din data de 18 ianuarie, o ordonanta interna a politiei rutiere s-a dat catre agenti pentru a "vana" orice vehicol cu numere de bulgaria ce circula pe ... (vezi toată discuția)