avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nu vrea sa-mi dea actele masinii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nu vrea sa-mi dea actele masinii

Buna seara ..am si eu o problema...am avut o masina pe numele meu pe care am cedat-o cuiva prin procura vanzare...masina respectiva a fost preluata de la un domn care o luase prin liesing...noi am preluat liesingul si in toate actele apar eu si in actele masinii ...dar masina eu nu am declarat-o la financiar ..masina nu apare decat la politie..bun eu am anulat aceea procura si automat masina este din nou a mea...eu vreau s=o radiez sa scap de ea..dar celui care i-am facut procura nu vrea sa-mi dea actele pe motiv ca el a dezmembrat masina si ca ce rost are s-o mai radiez....ce pot face??eu tind sa cred ca el inca se foloseste de masina si nu a dezmembrat-o asa cum zice ....eu vreau mai mult so scot dse pe numele meu sa nu am prob cu impozitul mai tarziu si este ciudat totusi ca nu apar la financiar cuea si nici acs de 3 ani de zile de cand am cump nu mi-a venit nimik sa platesc....ce pot face???azi mi-a spus clar la tel chiar daca am anulat aceea procura si practic trb sa-mi dea actele si masina inapoi el nu o va face si nici nu am ce sa-i fac...chiar nu-l pot obliga cu nimik???chiar daca ii fac plangere la politie???va rog dati-mi sfat eu nu ma pricep deloc mai ales la acte pnt masini!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters217470 , utilizator 19:57, 7 August 2011
Atentie!
Nu o reclamati furata , deoarece ati putea avea dvs. probleme.
Formulati o actiune in constatarea vanzarii pe obligatia a face, astfel sa obtineti : demersurile aferente radierea din evidentele fiscale si ale politiei.
sunt bagata mai rau in ceata...pai nu o declar furata ca nu are rost..stiu unde este masina..actele este la el ...dar cum sa fac sa mi le dea???logic daca a dezmembrat0o nu vad dc sa nu mi le dea sa merg so radiez....
Deci, masina este?, actele sunt la el?
El nu vrea, corect? , Aveti 2 variante:
1 Insistati la el.
2 Il dati in judecata si gata.
Dvs spuneti ca ati vandut-o prin procura? cum puteti dvs sa anulati o vanzare unilateral? Ilogic, nu pierdeti vremea, daca nu vrea, la proces.
ms frumos pnt raspuns
procura -vanzare adik el poate vinde masina in locul meu,are drept de semnatura
dar cum el nu a vandut masina am putut sa anulez procura resp la acelasi notar unde am fost
si acolo mi s-a spus sa-i aduc la cunostiinta ca am anulat procura sa ca am drept legal sa reintru in posesia masinii
si de aici intreg scandalul...ba ca a dezmembrat-o ,ba ca este plecat din tara..ba ca imi trimite in cateva zile actele si tot asa pana azi cand i-am spus ca daca pana luni nu-mi trimite actele si nr masinii plus dovada la mana cum ca a dezmembrat masina merg la politie si ii fac plangere
iar rasp lui a fost: iti arat ca nu-ti dau nici un act si nu ai ce sa-mi faci!!!
actiune in instanta

Alte discuții în legătură

Recuperare masina iana_adriana iana_adriana buna ziua..am nevoie disperata de un sfat in leg cu o masina...acum 3 ani am primit cadou o masina de la individul cu care eram la vremea respectiva...masina a ... (vezi toată discuția)
Radiere auto si recuperare datorie grabuzzz grabuzzz Buna ziua, Acum cateva luni am vandut o masina unui cetatean. Am fost cu el sa facem un contract de vanzare cumparare in care am specificat ca valoarea ... (vezi toată discuția)