avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Activitate stefania_24

Activitate stefania_24

Răspuns la discuția Prezenta obligatorie
va rog sa imi spuneti, in acest caz, eu fiind parte civila, daca nu am nicio pretentie si nu eu sunt cea care a facut plangerea impotriva respectivului, prezenta mea este obligatorie? in cazul in care nu ma voi prezenta ce se va intampla?Pot trimite o scrisoare destinata respectivului tribunal fara a mai fi nevoie sa ma prezint? Va rog sa ma ajutati, termenul se apropie si eu nu ma pot prezenta.
Răspuns la discuția Prezenta obligatorie
in citatie scrie k eu, in calitate de parte civila sunt chemata in instanta in proces cu respectivul pentru fond santaj.la sf citatiei scrie ca partea careia i s-a inmanat in mod legal citatia pt un termen de judecata nu mai este citata pentru termenele ulterioare, chiar daca ar lipsi la vreunul dintre aceste termene, cu exceptia situatiilor in care prezenta acestora este obligatorie...ideea e ca eu nu am depus nicio plangere impotriva respectivului....
Răspuns la discuția Prezenta obligatorie
cum as putea cere luarea marturiei la locul unde ma aflu?
Buna ziua. As avea o intrebare. Am fost citata la un proces de santaj, insa acesta are loc in alt judet. in citatie este mentionat faptul ca persoana citata nu va mai fi citata la alte termene ulterioare, chiar daca nu se prezinta la unul din termene. intrebarea mea este daca nu ma voi prezenta ce se va intampla? pot trimite o scrisoare tribunalului respectiv prin care declar tot ce stiu in cazul respectiv fara sa fiu nevoita sa ma prezint personal?