avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate valentin200

Activitate valentin200

Răspuns la discuția Alcool la volan, consecinte
am si eu o intrebare,am fost prins in iulie 2011 consumand alcool si mi-a dat judecatorul 5 luni cu suspendare si 2 ani si 5 luni cu recuperare,procesul s-a terminat in 4 decembrie 2011,de permis cand as putea sa dau din nou?
buna,am fost condamnat la 5 luni cu suspendare si 2 ani si 5 luni timp de recuperare dupa ce m-a prin politia sub influenta alcoolului si la prima proba mi-a iesit 1,50 si la a-2-a 1,35....am o nelamurire,trebuie sa stau un an acasa de la data definitiva a judecatii asa cum spune toata lumea dar procurorul mi-a spus ca de la data de cand mi-a fost data dovada pentru k nu mi-am cerut procura in timpul judecatii si nu are nici o treaba politia cu decizia judecatorului si nupoate sa-mi dea 2 pedepse in acelasi timp,nu mai inteleg nimic...

pai asta e:(

dar seful politiei imi poate da dreptul de a da de carnet la jumatatea pedepsei,adica la 6 luni sau nu?
buna,am fost prins acum circa 5 luni la volan baut,mi-a iesit in fiola 0,70 si in sange 1.50 la prima proba si 1,35 la a doua proba dupa o ora,mi s-a intocmit dosar penal si la judecata sentinta a fost de 5 luni cu suspendare,as vrea sa stiu dupa cat timp pot sa dau de permis,nu am avut alte antecedente,amenzi etc si am fost profesionist,are vreo influenta aceasta treaba?