mi-am dat demisia pt ca asa mi s a sugerat sa o fac.faptul ca am inceput facultatea si o data la 2 saptamani eram nevoita sa ma mai invoiesc cate 2h, desi de fiecare data mi-am facut cerere de invoire(adica de vreao 3-4ori) mi s-a sufgerat ca daca nu-mi convine sa-mi gasesc alt job.asta am si facut.le-am urmat sfatul.
stiam ca daca angajatorul nu-si respecta obligatia de a da salariile la timp(Adica sunt in urma cu 2 salarii) ai dreptul de a pleca fara a sta in preaviz
ok, dar atunci cand nu se doreste angajarea altei persoane?
adica au fost trimise cv uri pt postul pe care eu il ocupam, se interesau de postulmeu iar doamna de la resuse umane nu dorea sa raspunda la tel cu pretextul ca este ocupata si ca raspunde cand doreste.
ma adresez celor care se pricep la codul muncii...pe data de 18.11.11 mi am dat demisia...din cauza unor situatii tensionate, am refuzat sa ma mai duc la munca pana la incetarea perioadei de preaviz facandu-mi cerere de concediu de odihna pe perioada preavizului, pe care am si inregistrat-o.cei de la firma nu sunt de acord cu aprobarea cererii de concediu, amenintandu-ma ca daca nu ma voi duce la servici, dupa terminarea concediului, imi vor desface contractul de munca disciplinar.
intrebarea mea este daca este posibil asa ceva?
va multumesc anticipat si astept cu nerabdare un rasp din partea voastra