avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Activitate kriss06

Activitate kriss06

Răspuns la discuția pedeapsa pentru calomnie
nu conteaza unde am depus plangerea pentru ca intradevar am facut plangere penala si p langa aceasta plangere penala este vorba si de copiii mei care nu au primit alocatia de intretinere de la tatal lor timp de 4 ani .in aceasta plangere este vorba despre cuvantul 'curva' adresat mie si fetei mele de actuala sotie a acestuia si baiatul acesteia dintr-o relatie anterioara a dansei.eu am cerut in plangerea penala a demostreze acest fapt iar tatal copiiilor sa le plateasca din urma acea alocatie.am mesaje si inregistrari telefonice cu aceste cuvinte jignitoare si chiar nu pot sa cred k nici o lege numi va da drept de cauza.k ma nou am impresia k justitia tine cu raufacatorii pentru k eu am ma facut un dosar pentru neplata acestei alocatii in 2007 si dupa vreo 3 luni un domn politist mia spus sa renunt ca tatal copiiilor nu e de gasit desi dansul vine la 3,4 luni acasa din italia si eu am si adresa si nr lui de telefon din italia.acestia imi dau mereu mesaje si telefoane cu amenintari ca nam ce sa le fac si ii doare in...de copiii.deci eu trebuie cumva sa termin toata mascarada asta.multumesc
eu stiu ca de anul acesta 2011 luna august s-a dat iar aceasta lege in vigoare si dupa probatoriu care exista am dreptu sa cer daune.deci care si cine are dreptate pentru ca ma gandesc ca nu mi se aproba cererea daca nu exista o lege in vigoare.deci pana la urma cum este?si ce ma intereseaza este ce pedeasta exista pentru o neplata a alocatiei de intretinere timp de 4 ani din partea tatalui stabilita de lege in 2004?
cum sa nu fie legea in vigoare?daca eu am deschis un proces penal pentru calomnie si insulta si m-i sa aprobat.si apoi am citit ca s-au schimbat legile din august 2011.
ce pedeapsa se primeste prin neprezentare la un proces penal pentru calomnie?