am facut si lucrul asta am fost la ei si am cerut audienta si mi s-a spus ca o sa primesc prin posta un raspuns la ererea mea de a merge in audienta.
In concluzie iar am primit azi flit
In urma cu ceva timp am luat cu masina o bordura si avand casco m-am decis sa o repar pe casco.
In cele din urma asigurarea mi-a despagubit o serie de piese dupa multe insistente si timp.
Problema mea e ca mi s-au declansat si pretensionerele de la aibaguri si a trebuit schimbat calculatorul de airbaguri , in cele din urma mi l-au schimbat dupa circ mare, dar mai nou calculatorul pe care mi l-au pus imi da eroare deoarece nu se potriveste cu senzorii de parcare si de la service mi-au spus ca trebuie inlocuiti si acestia.
Raspunsul celor de la asigurare e urmatorul ca mi-au inlocuit clac de aibaguri dar nu cu cel original, deoarece cel original nu se mai fabrica iar modelul nou nu se potriveste cu senzorii de parcare , care trebuiesc schimbati si pe care asiguratorul spune ca nu e problema lui ca producatorul a schimbat componenta.
Ce pot face in cazul asta ?
Mentionez ca stau cu masina in service pentru o planetara, o bara fata , aripa , de 5 luni si de 1 luna cu problema cu calculatorul. am fost la ei de mai multe ori dar ba cine se ocupa de masina mea e in concediu , ba ii tine cineva locu si imi da un numar la care e tot timpul ocupat.