In urma cu ceva timp am luat cu masina o bordura si avand casco m-am decis sa o repar pe casco.
In cele din urma asigurarea mi-a despagubit o serie de piese dupa multe insistente si timp.
Problema mea e ca mi s-au declansat si pretensionerele de la aibaguri si a trebuit schimbat calculatorul de airbaguri , in cele din urma mi l-au schimbat dupa circ mare, dar mai nou calculatorul pe care mi l-au pus imi da eroare deoarece nu se potriveste cu senzorii de parcare si de la service mi-au spus ca trebuie inlocuiti si acestia.
Raspunsul celor de la asigurare e urmatorul ca mi-au inlocuit clac de aibaguri dar nu cu cel original, deoarece cel original nu se mai fabrica iar modelul nou nu se potriveste cu senzorii de parcare , care trebuiesc schimbati si pe care asiguratorul spune ca nu e problema lui ca producatorul a schimbat componenta.
Ce pot face in cazul asta ?
Mentionez ca stau cu masina in service pentru o planetara, o bara fata , aripa , de 5 luni si de 1 luna cu problema cu calculatorul. am fost la ei de mai multe ori dar ba cine se ocupa de masina mea e in concediu , ba ii tine cineva locu si imi da un numar la care e tot timpul ocupat.
Sesizati oficial problema cu care va confruntati direct la conducerea asiguratorului
Nu sunteti singurul care va confruntati cu dezinteres din partea asiguratorului,si multi de pe piata asigurarilor dupa ce isi incaseaza asigurarile,demonstreaza dezinteres fata de client
am facut si lucrul asta am fost la ei si am cerut audienta si mi s-a spus ca o sa primesc prin posta un raspuns la ererea mea de a merge in audienta.
In concluzie iar am primit azi flit
Cred ca problema dvs este cu service-ul la care aveti masina in lucru si nu cu asiguratorul. Impotriva celor de la service puteti face plangere la ANPC - Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor Bucuresti, plangere prin care sa cereti amendarea acestora pentru modul in care au gestionat repararea masinii dvs.
Rea vointa?
viorel 33
Bună ziua. Pe data de 01.12.2019 mi-a fost lovită masina in parcare. Am făcut intelegere amiabilă. In data de 3 am dus masina la un service agreat de ... (vezi toată discuția)