avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... valabilitate dosar dauna casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

valabilitate dosar dauna casco

Buna ziua
Am deschis un dosar de dauna (pe Casco) in urma cu un an. Masina e pe firma si chiar am omis sa o reparam dauna fiind minora (zgariata in parcare).
Intre timp am schimbat furnizorul de servicii (asiguratorul) la expirarea contractului. Mai pot repara masina in baza vechiului dosar? Mai e valabil acel dosar de dauna (adica va fi decontat de vechiul asigurator)?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 12:03, 9 Decembrie 2010
Trebuiesc analizate conditiile contractuale ale asiguratorului respectiv. La ce societate a fost dechis acest dosar?
Cel mai bine este sa mergeti direct la fostul asigurator sa-i intrebati. De regula termenul de prescriptie pe CASCO este de doi ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de reparatie Alexandramgs Alexandramgs Buna ziua ! As vrea sa repar masina pe casco, am intocmit 4 dosare de dauna pentru fiecare avarie,dar am nevoie de autorizatie de reparatie de la politie. Se ... (vezi toată discuția)
Casco fara cauciucuri de iarna ivf ivf Buna Ziua! joi pe 23.12 seara cand am iesit din parcare din fata blocului cu masina am indoit si zgariat putin aripa unui matiz parcat langa ... (vezi toată discuția)
Masina zgîriata pe strada,obtinere dovada politie Croos Croos Acum cca.o luna ma loveste la semafor o alta masina în spate,merg la asigurare încheiem actele necesare,dar mai deschid un dosar pe casco,pentru alte mici ... (vezi toată discuția)