Buna ziua ! As vrea sa repar masina pe casco, am intocmit 4 dosare de dauna pentru fiecare avarie,dar am nevoie de autorizatie de reparatie de la politie. Se poate ca cei de acolo sa mi le elibereze,avand in vedere ca sunt incidente vechi de 1 an pe care nu le-am declarat pana acum sau am surpriza sa fiu sanctionata si nici autorizatii sa nu-mi elibereze? Mentionez ca daunele sunt minore : prag avariat in bordura, spoiler fata zgariat in gheata de asta iarna etc. Multumesc !
Din moment ce aveti asigurare facultative(casco) si vi s-au deschis deja dosarele de dauna nu mai este necesara prezentarea la politie pentru eliberarea autorizatiilor de reparatii.
Se excepteaza prezentarea la politie pentru declararea unui accident in situatia in care v-ati gasit masina avariata si nu cunoasteti autorul si aveti casco sau prin intermediul unui constat amiabil daca sunt implicate doar 2 masini in accident
Si firmele de asigurari au un model de AR(autorizatie de reparatii)
Dosar dauna casco
mia_livia
Buna ziua.Am casco la [EDITAT] din august 2012 si nu am avut nici un accident/incident pana acum o saptamana cand vineri spre sambata noaptea o pisica ... (vezi toată discuția)