avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina zgîriata pe strada,obtinere dovada politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina zgîriata pe strada,obtinere dovada politie

Acum cca.o luna ma loveste la semafor o alta masina în spate,merg la asigurare încheiem actele necesare,dar mai deschid un dosar pe casco,pentru alte mici reparatii ciobituri de la pietre ,zgîrieturi, produse banuiesc cînd masina era parcată.Asiguratorul respectiv Omniasig,trece elementele în constatare pentru reparat-înlocuit,dar pentru cîteva îmi cere dovada de vandalizare de la politie.
Întrebare: cum obtin aceasta dovada daca masina se afla în service?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 08:58, 3 Aprilie 2013
O alta magarie a celor de la Omniasig.Cand mergi sa inchei o asigurare sunt numai zambet.Nu-ti spun ce acopera asigurarea si te trezesti ca trebuie sa scoti bani din buzunar pentru eventuale reparatii.Daca declari la asigurator ca ai gasit masina zgariata in parcare vor dovada de la politie.Daca declari ca ai facut o manevra gresita in garaj si ai zgariat-o este foarte bine.Toata treaba consta in declaratia initiala.In cazul dv.cred ca asigurarea Casco acopera si vandalismul si va trimit la politie deoarece nu va da nimeni certificat constatator fara sa vada masina.Nu stiu de ce au primit masina la service pana nu s-a intocmit dosarul de dauna.
In situatia in care nu se face constatarea amiabila, pentru ca lipseste cel care a produs dauna sau nu doreste sa consemneze amiabil, va adresati IPJ pentru constatarea daunelor si consemnarea lor in PV.
Va adresati la SPR evenimente auto local ,solicitati eliberarea de document constator
Trebuie sa vedeti daca polita CASCO cuprinde si riscul de vandalism, astfel riscati sa platiti reparatia. Va fi aproape imposibil sa obtineti acea dovada de la politie. Sfatul meu este, daca puteti convinge asiguratorul ca respectivele avarii minore au fost cauzate nu prin vandalism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema plata factura casco dupa ce masina a fost reparata david24 david24 Buna ziua, Ma confrunt in aceste zile cu o problema aparuta cu compania de asigurari Omniasig cu care am incheiata o polita Casco. Acum 3 saptamani mi-am ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna casco mia_livia mia_livia Buna ziua.Am casco la [EDITAT] din august 2012 si nu am avut nici un accident/incident pana acum o saptamana cand vineri spre sambata noaptea o pisica ... (vezi toată discuția)
Refuz despagubire dosar dauna casco ramo80 ramo80 Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai complicata si am nevoie de parerea unui expert. La inceputul lunii iulie am gasit masina avariata in parcare (capota ... (vezi toată discuția)