avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Activitate Flo84

Activitate Flo84

Multumesc mult pentru informatii. Din pacate nu ma ajuta foarte mult deoarece mentiunile cuprinse in HG 1157/2001 fac referire doar la arborarea drapelului Romaniei, intonarea imnului national si folosirea sigiliilor cu stema Romaniei.
Ceea ce ma intereseaza concret este daca pot, ca persoana juridica, sa folosesc elemente ale drapelului in scop publicitar. De exemplu sa scriu denumirea brandului in culoriile drapelului.
Buna ziua,

As dori sa stiu care sunt conditiile cu privire la folosirea insemnelor de pe tricolorul Romaniei.
Va multumesc pentru raspunsuri.

O seara frumoasa!
Buna ziua,

Nu am gresit eu, asa a spus juristul. Si asta inseamna ca acea notificare este nula?
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspunsul oferit. Am solutionat oarecum problema refuzand sa semnez actul de adaptare profesionala. Datorita faptului ca mi s-a inregistrat CIM in Revisal inainte ca eu sa-l semnez , pana la urma am semnat toate actele de angajare CIM,fisa de post,oferta de munca(mai putin actul de adaptare profesionala) si o notificare de desfacere a CIM pe baza articolul 34 ind. 1
(la sugestia juristului firmei). Faptul ca am solicitat incetarea CIM in baza articolului de mai sus poate avea repercursiuni asupra mea?
PS: Angajatorul refuza sa ma plateasca pentru ultimele doua saptamani.
In urma cu aproximativ o luna jumatate am participat la un interviu de angajare la care mi s-a spus ca mi se va face un contract de munca incheiat pe 1 an de zile. Au urmat 2 zile de proba (cate 3h/zi) dupa care mi s-a spus ca sunt potrivita pentru postul respectiv, am stabilit detaliile salariale (1000 ron net) urmand ca in urmatoarea saptamana sa-mi incep activitatea cu 3h/zi deoarece eu eram inca angajata in alta parte si am stabilit cu angajatorul de la momentul respectiv sa-mi accepte demisia la zi incepand cu data 01.11.2011. In prima saptamana am lucrat 3h/zi dupa care mi-am inceput activitatea cu norma intreaga de 8h/zi. Acum a fost si momentul in care am aflat ca pentru perioada de proba nu voi fi platita (ei considerand perioada de proba saptamana in care am lucrat doar 3h/zi), ca va trebui sa semnez contractul de munca pe 2h/zi, respectiv 330 lei brut si ca va trebui sa semnez un act aditional de adaptare profesionala. Toate actele de angajare le-am primit de-abia in data de 01.12.2011, la o luna dupa ce mi-am inceput activitatea in cadrul firmei. Conform actului de adaptare profesionala sunt obligata sa platesc suma de 2000 lei in cazul in care plec mai repede de 1 an de zile. Conform actului aditional initiatorul finanteaza integral formarea mea profesionala prin asigurarea unei persoane ce detine cunostinte specializate solide. Persoana desemnata de angajator este el insusi (este o firma mica:directorul general, 1 asistent manager-eu si 1 designer (care lucreaza de 3 luni si inca nu are contract). Angajatorul justifica clauza de 2000 lei prin faptul ca el pierdute timp cu mine formandu-ma pentru acest post si implicit pierde si bani. Poate sa imi pretinda acesti bani in cazul in care eu plec mai repede de 1 an fara sa faca dovada cheltuirii unei anumite sume de bani pentru formarea mea? Formarea nu se desfoasoara dupa un anumit plan, o anumita tematica ci consta pur si simplu in informatiile pe care el mi le transmite pentru a-mi indeplini sarcinile. In asta consta formarea profesionala?!?
Multumesc si astept raspunsul dvs.