"Atacul de panica este un simptom care apare in diferite boli psihice". ( compendiu medical )
1. Cunoastem cu totii cum se dau adeverintele de "apt" de catre medici ( imi pare rau sa spun acest lucru, dar aceasta este realitatea )
2. Nu mi se pare normal ca o persoana care are probleme de ordin psihic sa ia hotarari in numele meu ( deoarece acum despre mine vorbesc ) .
3. Nu ma deranjeaza atacul de panica al doamnei ( fiecare are "dreptul" de a suferi de o anumita boala ), ci modul in care pune problemele in asociatie, adica s-a perpelit ca leul in cusca pentru a schimba fosta conducere, s-a autopropus presedinte al asociatiei si culmea, cei care au participat la acea sedinta ( 90% pensionari ) au fost toti de acord deoarece ea le-a promis marea cu sarea, promisiuni pe care nu si le-a onorat ( domnia sa sustine ca nu isi mai aminteste discutiile de la prima sedinta ). In fine, povestea e lunga si nu am de gand sa o povestesc aici, voiam doar sa aflu ce as putea face intr-o astfel de situatie.
Pai, eu tocmai acest lucru nu il inteleg. Nu cred ca o hotarare a unei asociatii de proprietari poate fi mai presus de lege. Oricum, va multumesc frumos pentru amabilitatea de care ati dat dovada prin oferirea unor raspunsuri.
newages33, nici nu am sustinut vreodata ca atacul de panica este o infractiune si nici nu doresc sa ingradesc dreptul la munca al nimanui, cu atat mai putin al unui pensionar. ceea ce am vrut a fost sa aflu o parere sau o posibila solutionare in acest sens.
Din cate stiu eu o sesizare poate fi facuta si in caz de suspiciune, urmand ca autoritatea careia i se adreseaza sesizarea sa faca cercetarile necesare. Nu stiu, intreb si eu. de aceea am apelat la dvs. in aceasta prima faza.
Este vorba despre atacuri de panica. Incepand din anul 2008 a fost dusa de mai multe ori cu ambulanta la spital, fiind internata de doua ori pe an cate doua saptamani de fiecare data la spitalul de boli psihiatrice. De asemenea, se afla sub tratament medicamentos.
Ce inseamna probe temeinice ? Eu nu detin biletul de externare al respectivei doamne si nici nu cred ca politica spitalului permite acest lucru decat anumitor organe si in situatii speciale, nu ?
As dori sa stiu daca o persoana care sufera de o boala psihica poate sa fie presedinte de asociatie deoarece din punct de vedere juridic eu stiu ca cine are astfel de probleme nu are voie sa reprezinte un grup de oameni si nici sa semneze contracte in numele lor. Va multumesc frumos.
Va rog frumos sa imi spuneti in ce conditii as putea fi scutita de retinerea sumei de bani din cuantumul lunar pentru salariile presedintelui asociatiei de proprietari si ale celor din comitetul executiv ? Va multumesc frumos.