avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Poate fi presedinte de asociatie o persoana care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Poate fi presedinte de asociatie o persoana care sufera de o boala psihica

As dori sa stiu daca o persoana care sufera de o boala psihica poate sa fie presedinte de asociatie deoarece din punct de vedere juridic eu stiu ca cine are astfel de probleme nu are voie sa reprezinte un grup de oameni si nici sa semneze contracte in numele lor. Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 09:14, 5 Decembrie 2011
Daca detineti probe temeinice care sa va sustina afirmatia,in temeiul art 26 din L nr 230/2007 aveti dreptul sa atacati in justitie,in termen de 45 de zile , hotararea AG de numire in functia de presedinte de asociatie de proprietari
Ce inseamna probe temeinice ? Eu nu detin biletul de externare al respectivei doamne si nici nu cred ca politica spitalului permite acest lucru decat anumitor organe si in situatii speciale, nu ?
Este vorba despre atacuri de panica. Incepand din anul 2008 a fost dusa de mai multe ori cu ambulanta la spital, fiind internata de doua ori pe an cate doua saptamani de fiecare data la spitalul de boli psihiatrice. De asemenea, se afla sub tratament medicamentos.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2011
ContSters232001, utilizator
cojana a scris:

As dori sa stiu daca o persoana care sufera de o boala psihica poate sa fie presedinte de asociatie


In conditiile in care nu puteti sustine si nu aveti probe temeinice prin care sa dovediti ca persoana in cauza sufera de o anume afectiune pe care dvs o apreciati si o incadrati drept "psihica",cum intelegeti sa sustineti eventualele demersuri catre autoritati?
Conform procedurii civile si penale, reclamantul ,detine obligatia sa probeze in conditiile legii ,motivele de drept si de fapt pe care isi intemeiaza cererea,aratarea dovezilor pe care se sprijina fiecare capat de cerere
Fara o hartie de la medic, nu va puteti permite sa ingraditi dreptul la munca al unui cetatean al Romaniei.

Atentie, atacul de panica nu este infractiune, insa ingradirea dreptului la munca, da!

Alte discuții în legătură

Adunare generala extraordinara i_andreea2005 i_andreea2005 Buna ziua. Am cateva nelamuriri legate de adunarea generala extraordinara asociatiei de locatari si as dori sa ma ajutati : Astazi a avut loc Adunarea ... (vezi toată discuția)
Schimbare presedinte Bibi62 Bibi62 Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta: Se convoaca Adunare generala extraordinara, se alege un nou comitet. Conform art. 26 lg. 230 noul comitet ... (vezi toată discuția)
Mandat presedinte asociatie proprietari? oret20 oret20 Buna ziua, am si eu o intrebare!! suntem o asociatie de proprietari cu 30 apartamente, si avem un presedinte in functie ales timp de 15 ani consecutiv. Acest ... (vezi toată discuția)