avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Activitate sinzi92

Activitate sinzi92

Daca primesc pensie de intretinere, deoarece ma aflu in continuarea studiilor, si lucrez cu contract de colaborare, poate fi sistata pensia?
Răspuns la discuția contestare paternitate
ma puteti ajuta cu o parere?Va rog!
Răspuns la discuția contestare paternitate
Sunt in divort. Problema lor, cred ca e faptul ca nu am fost de acord cu amanta si copiii ei, deoarece cand a adus-o in apartamentul proprietate comuna m-am revoltat, iar in cele din urma m-a dat afara, desi acolo am domiciliu si i-am facut cateva probleme respectivei(am facut plangere la politie, atat ei, cat si fiicei sale majore, deoarece nu mi-au permis accesul). Eu acum nu staucu niciunul, deoarece sunt in alt oras la studii. Mama e cea care ma intretine. Daca cere contestarea paternitatii, iar rezultatul confirma paternitatea, pot sa-l actionez in instanta pt neplacerile create?
Motivul sau este cu nu mai are in cine sa atace, atat el, cat si mama sa labila .
Am 20 de ani, am fost conceputa cu 2 luni inainte de casatoria parintilor mei,desi convietuiau impreuna, iar acum tatal meu si mama acesteia ma obliga sa fac testul adn, cu toate ca nu si-au pus problema 20 de ani. Au dreptul legal sa ceara acest lucru in instanta?
Mii de multumiri
Răspuns la discuția Pensie de intretinere major
Tatal meu are venituri duble fata de mama mea. Momentan locuiesc in Bucuresti si ea este nevoita sa ma intretina atat cat poate.De asemenea, mama mea a cerut prin cererea de divort custodia copilului minor.
Parintii mei sunt in divort si separati in fapt, iar tatal meu o are in intretinere pe sora mea minora. Pot sa cer pensie de intretinere, fiind studenta in anul i la zi?
Multumiri din suflet!