avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Activitate gaby_col2005

Activitate gaby_col2005

Răspuns la discuția evacuare
Va multumesc pentru raspunsurile date. Revin cu problema de mai sus, si anume: matusa a reusit sa deschida actiune de evacuare (pe 19 martie au prima infatisare), acum nepotul - care de altfel este si nepotul meu ne interzice sa o mai vizitam - invocand art192 Cod Penal. Poate face acest lucru? Va multumesc anticipat. Ce nu am specificat este faptul ca acest nepot ii terorizeaza psihic de cand a aflat de actiunea in instanta.
Răspuns la discuția evacuare
va multumesc foarte mult pentru raspuns... problema este ca din pacate matusa nu are destule resurse financiare dansa suferind acum 13 ani un accident vascular sever... cunoasteti cumva vreo asociatie care ar putea-o ajuta bineinteles contra cost dar nu sume exorbitante sau vreo varianta mai ieftina... va multumesc si va doresc Sarbatori Fericite...
Discuție evacuare
Buna ziua,

am o ruda in varsta (septuagenara) care si-a dat acordul pentru a face mutatie in vederea eliberarii actului de identitate pe adresa apartamentului proprietate personala unui nepot. . Aceasta a avut o discutie verbala cu nepotul caruia i-a "facut Buletin de Bucuresti" ca o va ajuta pentru ca este batrana si bolnava- dar acesta - dupa ce a vazut actul de identitate nu a mai contribuit cu nimic pentru a o ajuta iar in momentul in care propietara i-a pus in vedere ca nu mai doreste sa locuiasca la dansa - nepotul i-a cerut 12.500 lei bani pe care sustine ca i-a investit in apartamentul matusii.
matusa este batrana si foarte bolnava - si nu stiu cum sa o ajut pantru ca de fiecare data imi solicita sa o ajut sa-si redobandeasca drepotul deplin asupra apartamentului sau.

va rog daca se poate sa-mi dati un sfat cu privire la speta respectiva..

cu stima,
gaby_col2005
Discuție examen Barou
Va rog sa-mi spuneti in ce consta examenul de barou?
Examen pe bune sau examen tip grila?
Va multumesc:D