multumesc pentru raspuns .singura dovada a achitarii sumei sunt chitantele cit despre expertiza financiar contabila nu cred ca mai sunt de acord ceilalti locatari pagubiti sa mai plateasca si pentru expertiza
in urma cu 2 ani am fost dati in judecata de asociatia de proprietari pentru ca am refuzat sa achitam suma de 800ron pt hidroizolatie pina nu se face o evaluare a costurilor lucrarii. am pierdut procesul cu toate ca la tribunal presedintele asociatiei a dus procesul verbal cu semnaturile persoanelor care au fost prezente la sedinta in care sa hotarit alocarea acelei sume si nu procesul verbal in care locatarii erau de acord cu acea suma
dupa sentinta judecatoreasca am fost obligati sa platim suma de 800ron +cheltuielile de judecata.mentionez ca suma de 800 ron a fost achitata in data de 20 06 2012. in luan februarie 2013 sa constatat ca banii pentru hidroizolatie au disparut si hidroizolatia nu sa facut .acum presedintele asociatie da vina pe fosta administratoare dar exista persoane in bloc care stiu ca pina in decembrie 2012 banii au fost la presedinte si ca acesta ar fi folosit 2000 de ron pentru alte lucrari.sumtem mai multe persoane in bloc care am patit acest lucru suma totala pentru hidroizolatie care a disparut este de 12000ron.avem vreo sansa sa recuperam bani de la presedintele blocului care de fapt el a decis sa ne dea in judecata va multumesc