avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate Radu89

Activitate Radu89

Buna ziua! Am o cunostinta care detine un SRL pe care vreau sa-l trec pe numele meu respectiv sa adaug niste coduri caen. Care sunt actele necesare si costurile efectuarii acestei operatiuni? Precizez ca persoana este administrator unic la societatea respectiva.
Răspuns la discuția Creanta persoana fizica
Va intrebam de diferenta pentru ca am citit ca respectivul contract inregistrat la notar constituie titlu executoriu. V-as ruga, daca se poate sa-mi dati si un model de contract de imprumut tipizat. Va multumesc!
Răspuns la discuția Creanta persoana fizica
Din pacate nu stiam faptul ca se pot cere si penalitati in cazul intarzierii platii. Contractul nu este inregistrat la notar sau avocat. Care este diferenta intre actul autentificat de avocat si cel autentificat de notar? Va multumesc anticipat.
Buna ziua. Am imprumutat acum 10 luni o persoana fizica cu o suma importanta de bani(precizez ca am semnat si un contract) dar persoana in cauza nu mi-a returnat banii data scadenta trecand deja. Intre timp eu trebuia sa plec la munca in strainatate, insa nu am putut neavand suficienti bani. Vreau sa actionez in instanta persoana respectiva insa am cateva nelamuriri:
1. Pot sa cer daune in plus pentru pierderea contractului de munca(mentionez ca acest contract ar fi trebuit incheiat la fata locului, in afara tarii)?
2. Ce sanse de castig as avea si cam la ce pret s-ar ridica onorariul avocatului?