AM PRIMIT O SOMATIE DE EXECUTARE SILITA DIN PARTEA ACESTEI FIRME RE RECUPERATORI [ editat] PT O CREANTA FACUTA LA [ editat] ACUM APRX 2 ANI CU VECHEA AMENTIRE....DACA NU PLATITI 906 LEI VA EXECUTAM SILITSI INCA IMI CER SA LE SPUN SI ORA SI ZIUA CAND VOI FI ACASA PT O EXECUTARE SILITA MAI BUNA sau cinestie:sorry: e vb de un abonabent de internet pe doi ani pe numele bunicii mele .dupa 3 luni dincauza ca nu mergea bine am hotarat sa nu mai folosesc serviciul si sa nu-l mai platesc....deatunci si pana acum am tot primit amenintari de la aceasta firma care in momentul de fata ma obliga sa-i platesc suma de 906 lei plus cheltuieli de executare. tin sa precizez ca bunica mea nu a semnat nici un contract cu [editat] ci am semnat eu in locul ei fiind asigurat de catre agentul [editat] care mi-a facut contractul ca nu e necesar sa fie ea prezenta.cand am vb cu cei deacolo care se dau toti juristi si avocati au spus ca ori platesc ori o sai ia din casa fortat prim metoda ...lasa cai batrana si o speriem sa plateasca.....acum cei de la [editat]ma bombardeaza zilnic cu telefoane spunandu-mi sa platesc nu mai stiu cu sa mai reactionez sunt mai rau decat tiganii care dau camata vin dupa tine cu tot arsenalul