avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme cu o firma de recuperari creante
Discuție deschisă în Executare silită

probleme cu o firma de recuperari creante

AM PRIMIT O SOMATIE DE EXECUTARE SILITA DIN PARTEA ACESTEI FIRME RE RECUPERATORI [ editat] PT O CREANTA FACUTA LA [ editat] ACUM APRX 2 ANI CU VECHEA AMENTIRE....DACA NU PLATITI 906 LEI VA EXECUTAM SILITSI INCA IMI CER SA LE SPUN SI ORA SI ZIUA CAND VOI FI ACASA PT O EXECUTARE SILITA MAI BUNA sau cinestie:sorry: e vb de un abonabent de internet pe doi ani pe numele bunicii mele .dupa 3 luni dincauza ca nu mergea bine am hotarat sa nu mai folosesc serviciul si sa nu-l mai platesc....deatunci si pana acum am tot primit amenintari de la aceasta firma care in momentul de fata ma obliga sa-i platesc suma de 906 lei plus cheltuieli de executare. tin sa precizez ca bunica mea nu a semnat nici un contract cu [editat] ci am semnat eu in locul ei fiind asigurat de catre agentul [editat] care mi-a facut contractul ca nu e necesar sa fie ea prezenta.cand am vb cu cei deacolo care se dau toti juristi si avocati au spus ca ori platesc ori o sai ia din casa fortat prim metoda ...lasa cai batrana si o speriem sa plateasca.....acum cei de la [editat]ma bombardeaza zilnic cu telefoane spunandu-mi sa platesc nu mai stiu cu sa mai reactionez sunt mai rau decat tiganii care dau camata vin dupa tine cu tot arsenalul

Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: magyari , utilizator 11:16, 8 Decembrie 2011
In concluzie, recunoasteti, ca, intentionat nu ati mai dorit sa platiti abonamentul, invocand motivul ca nu mergea bine, insa nu era mai bine sa solicitati firmei de telefonie asistenta prin service, si ulterior sa anuntati protectia consumatorului?

Nu puteti invoca aspectul ca ati semnat in locul bunicii deoarece ar insemna sa scoateti din buzunar o imputernicire prin care aveati dreptul sa semnati orice act in locul bunicii; nu cred ca aveti asa ceva.

Indirect ati contratat acel abonament pentru dvs, folosindu-l personal; firma de recuperare isi face treaba, iar dvs ar trebui sa va asumati raspunderea, sa platiti si sa suportati consecintele lipsei de prevedere de care ati dat dovada la incheierea abonamentului.
Nu v-a functionat internetul, se mai intampla. Ati depus o instiintare in acest sens ? Nu cred ca solutia aleasa de dumneavoastra este corecta. Ati decis singur ca nu mai achitati si gata. Dar de folosit ati mai folosit serviciul ?

O alta problema, daca ati semnat in numele bunicii, fara sa aveti procura notariala, si ati folosit acel serviciu, presupun ca va dati seama ca ar putea fi si implicatii penale.

Parerea mea este sa va asezati frumos la masa si sa negociati un angajament de plata. Nu este o suma extraordinar de mare, in cateva luni puteti sa o achitati fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita staiculuci staiculuci In 2009 tatal meu a avut 3 abonamente la [editat] pe numele sau.Tot atunci a primit un telefon prin care i s-a spus ca a castigat 1000 de minute pentru ca era ... (vezi toată discuția)
Instiintare societate de recuperari creante diana88laura diana88laura am primit si eu o DECIZIE DE EXECUTARE SILITA DIN PARTEA CELOR DE LA [EDITAT] IN VALOAREA DE1.273,29 RON o taxa de reziliere, facturile fiind platite si imi ... (vezi toată discuția)
Probleme contract prestari servicii - tv. prin cablu ContSters209690 ContSters209690 buna ziua, un prieten a fost internat in spital, a facut cerere de suspendare a serviciilor acum cateva luni, dar nu au suspendat serviciile deoarece au ... (vezi toată discuția)