tobu a scris:
tobu a scris:
daca as avea nevoie de un avocat bun as putea face o cauza pentru ca nu afost instrumentat cazul cum trebuiia sau exista alte posibilitati ...mentionez ca nu sunt in romania . . sau ce trebuie sa fac sa imi iau pemisul in italia am nevoie de un avocat sa vorbim sa vedem ce am putea face .
ce acte imi trebuiesc pentru a putea redobindi permisul de conducere in italia ???
.mai trebuie facuta scoala de soferi sau numai cursuri de legislatie rutiera si conducere preventiva pentru redobandirea lui? va multumesc anticipat!
din cate stiam eu era urmatoarele vreau dor cateva detaliii si o confirmare daca e asa sau nu si daca o pot face in italia ???-citez....Dupa trecerea unui an de zile de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti prin care s-a dispus suspendarea conditionata a executarii pedepsei, aveti posibilitatea de a solicita redobandirea categoriilor avute anterior. Pentru permisele anulate, exista o procedura speciala de scolarizare. Astfel, pentru prezentarea la examen, va trebui sa urmati doar cursurile de legislatie rutiera si conduita preventiva.