avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate lzak7260

Activitate lzak7260

Răspuns la discuția mai avem voie sa ne aparam?
D-le heniu sunt perfect curat in ceea ce priveste, nu am nici macar cea mai mica amenda de pe planeta asta si da totul a fost asa din senin fara sa-l fi provocat in vreun fel
Dupa cum am spus si mai sus am depus plangere si nu s-a intamplat nimic pentru ca nu am avut certificat IMNL , si nu am putut dovedi ca am fost victima unei agresiuni au primit o mica amenda amandoi
..totul pare super OK cica sunt acuzat pentru lovire, tipul a depus plangerea impotriva mea si a patronului localului respectiv deoarece nu-si mai aminteste cine l-a lovit,in declaratiile date la politie cica a declarat ca nu am fost eu cal care am cauzat lezarea dintilor lui ( sunt dintii din fata 2) oricum am fost cu un avocat si se pare ca o sa fie bn
Oare cat m-ar costa un avocat pentru a ma reprezenta?
nu stiu pentru ca nu am fost vreodata in situatie
Da consumasera bauturi alcoolice inainte si frecventau localul, nu foarte des,(eu acolo imi beau cafeaua de obicei).Una dintre barmane umblase cu tipul care m-a atacat sustinand ca ar fi ceva intre mine si ea ceea ce e fals!!
Deocamdata va multumesc pentru interesul acordat, am sa revin pe data de 13 am o sa stiu de fapt despre ce este vorba
ar trebui sa imi angajez un avocat care sa ma ajute ? deoarece sunt total aerian in ceea ce priveste justitia si legile in vigoare,neavand niciodata probleme cu justitia.
X-(deci tot eu sunt de vina ?????
trebuie sa ma duc la procuror si cred ca daca treaba sta asa inseamna ca va fi si un avocat al lui acolo...sunt obligat sa raspund la intrebari? am citit aici pe net ca am tot dreptul sa tac si ar fi mai bine sa tac pentru ca risc sa spun tampenii care se pot interpreta
daca il loveam da ar fi fost corect sa raspund pentru ceea ce am facut .....dar nu l-am lovit!!!!!
nu consum alcool..si in ceea ce priveste tipul respectiv da da avea sange si dintele i-a fost gasit . treaba nasoala e ca eu nu am fost la INML pt un certificat medico-legal si nu am cum sa dovedesc ca am fost agresat decat prin martori
s-a intamplat ce va de genu (nu imi amintesc prea bine)
stateam la masa cu o tipa ... un tip mai recalcitrant din local a venit la masa de mi-a dat cativa pumni cazand peste un alt prieten de-al lui ridicandu-ma si incercand sa ma apar de agresor cel din urma m-a prins din spate (tinandu-ma cumva in brate) facilitandu-i agresorului atacul.... la un moment dat a aparut patronul localui si totul s-a terminat indepartandu-l pe cel ce ma tinea acesta urland intruna ca am sa-i platesc dintii si alte amenintari ......asta este marea nedumerire a mea cum pot fi acuzat de ceva ce nu am facut ? cel putin eu asta am inteles din ceea ce se povesteste prin zona
sunt chemat la procuratura, printr-o invitatie dar nu am fost informat inca, nu stiu ce sa cred ca doar nu am gresit cu nimic si nu am continuat sa fac nimic dupa ce s-a oprit inacierarea....
buna....in urma cu cateva luni am fost agresat de 2 indivizi, rezultand o incaierare. imi e cam greu sa ma exprim dar in principiu unul ma tinea( din spate) si celalalt era in fata mea atacandu-ma. in incercarea mea de ascapa de stransoare cred ca am scos 2 dinti celui care ma tinea . acuma am ajuns la procuror si sunt acuzat (martorii se pare ca imi dau dreptate)dar nu am un certificat medico-legal care sa ateste faptul ca am fost lovit (rog seriozitate). va multumesc. astept cu nerabdare un raspuns.#-o