buna....in urma cu cateva luni am fost agresat de 2 indivizi, rezultand o incaierare. imi e cam greu sa ma exprim dar in principiu unul ma tinea( din spate) si celalalt era in fata mea atacandu-ma. in incercarea mea de ascapa de stransoare cred ca am scos 2 dinti celui care ma tinea . acuma am ajuns la procuror si sunt acuzat (martorii se pare ca imi dau dreptate)dar nu am un certificat medico-legal care sa ateste faptul ca am fost lovit (rog seriozitate). va multumesc. astept cu nerabdare un raspuns.#-o
sunt chemat la procuratura, printr-o invitatie dar nu am fost informat inca, nu stiu ce sa cred ca doar nu am gresit cu nimic si nu am continuat sa fac nimic dupa ce s-a oprit inacierarea....
Daca lucrurile s-au petrecut dupa cum ati povestit, se poate considera legitima aparare, eventual, intrucat nu stiu cat de lezat ati iesit dvs. din incaierare, o aparare disproportionata fata de gravitatea atacului.
Altfel, fapta dvs ar fi vatamare corporala grava .
s-a intamplat ce va de genu (nu imi amintesc prea bine)
stateam la masa cu o tipa ... un tip mai recalcitrant din local a venit la masa de mi-a dat cativa pumni cazand peste un alt prieten de-al lui ridicandu-ma si incercand sa ma apar de agresor cel din urma m-a prins din spate (tinandu-ma cumva in brate) facilitandu-i agresorului atacul.... la un moment dat a aparut patronul localui si totul s-a terminat indepartandu-l pe cel ce ma tinea acesta urland intruna ca am sa-i platesc dintii si alte amenintari ......asta este marea nedumerire a mea cum pot fi acuzat de ceva ce nu am facut ? cel putin eu asta am inteles din ceea ce se povesteste prin zona
Faptul ca ,,nu va amintiti prea bine ,, cum s-au derulat lucrurile, inseamna ca va aflati cumva sub influenta alcoolului? va intreb acest lucru , intrucat in anumite situatii acest fapt ar putea fi o circumstanta atenuanta.
Daca ati fost provocat si de poate demonstra, ar putea fi o alta circumstanta atenuanta.
Totul depinde de cum se probeaza faptele .Poate ca patronul acelui bar ar putea depune marturie si el.
Cel care va tinea si care pretinde ca i-ati scos dintii, ar trebui sa prezinte si un certificat medico-legal care sa ateste faptul ca dintii lui au fost pierduti atunci, intrucat omul poate sa-i fi avut mai dinainte lipsa, orice este posibil.Daca i-ati fi scos atunci, el ar fi trebuit sa fie plin de sange , va amintiti ceva? Ori ceilalti au vazut asa ceva?
Slutire?
geo-vem
Este slutire cind o persoana este lovita in zona fetei si in urma lovituri ia-u cazut 2 dinti si sub buza ia ramas semn de 2,5cm. (vezi toată discuția)