De acord, sunt unicat.
Dar : mi s-au solicitat probele biologice pe motiv ca as fi fost implicat intr-un accident. am refuzat, aratand ca nu am condus, masina fiind amplasata in parcare si neavand urme de accident. s-a intocmit dosar penal, in lipsa altor probe - proces-verbal de constatare a accidentului, martori, etc- procurorul a dispus efectuarea expertizei,desemnand expertul in cauza.
Raportul de expertiza a aratat, normal, ca am condus. a fost facut dupa 6luni de la ,,accident,,
Poate desemna procurorul un expert auto pentru a face o expertiza in timp ce chiar expertul in cauza este urmarit penal de acelasi procuror pentru infractiunea de conducere sub influenta bauturilor alcoolice peste limita prevazuta de lege ?
Mentionez ca expertiza s-a dispus intr-un dosar de refuz probe biologice, pentru dovedirea producerii unui accident usor, fara victime, fara avarii, pentru care nu s-a intocmit pv. de cercetare la fata locului, nu exista martori, si care s-a produs cu 6 luni inaintea efectuarii expertizei.
Evident, rezultatul expertizei a fost pe voia procurorului. Considerati ca este o neregula la mijloc ?